Autolainan & -rahoituksen kilpailuttaminen - Kilpailuta autolaina oikein!

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Kilpailuta autolaina ja säästä rahaa

Autorahoituksen / -lainan kilpailutus

Uuden auton hankkiminen voi olla jännittävä kokemus, mutta koska usein hankinnan rahoittamiseen tarvitaan laina, kannattaa käyttää hetki aikaa lainojen vertailuun ennen kuin allekirjoittaa sopimuksen.

Nykyään autolainoissakin on tarjolla lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, joten ei välttämättä ole järkevintä ottaa vastaan heti ensimmäistä vastaan tulevaa lainatarjousta. Vaihtoehtojen ja kilpailun lisääntyminen lainantarjoajien kesken tarkoittaa, että myös lainojen rahoituskuluissa on isojakin eroja. Tällä hetkellä lainaa voi saada jopa miltei nollakorolla, kun autokauppiaat kamppailevat asiakkaista kynsin ja hampain.

Muista kokonaiskustannus

Lainavaihtoehtojen kilpailuttamisella ja vertailulla on myös se hyvä puoli, että näin kuluttaja tulee ajatelleeksi lainan kokonaiskustannusta. Tällä tapaa hän voi välttyä sokeasti tuijottamasta ainoastaan esimerkiksi kuukausierän suuruutta. Vaikka kuukausierä saattaisikin tuntua kohtuulliselta, kilpailuttamalla saatat saada laskettua laina-aikaa, jolloin lopullinen kokonaiskustannus jää pienemmäksi.

Useat autokaupat tarjoavat omaa rahoitusvaihtoehtoaan, ja vaikka voikin olla houkuttelevaa tarttua tarjoukseen, jotta pääsisi hyppäämään mahdollisimman nopeasti uuden auton rattiin, kannattaa kuitenkin huomioida myös muiden lainantarjoajien vaihtoehdot. Tekemällä tämän etukäteen, ennen autoliikkeeseen marssimista, on asiakkaalla tällöin käytössä vertailulukuja, joka tekee autoliikkeen oman rahoitusvaihtoehdon arvioinnista helpompaa. Tällä hetkellä autokauppiaiden rahoitustarjoukset voivat olla jopa halvempia kuin pankkien vakuudelliset kulutusluotot, joten kovin karsaasti niihin ei tarvitse suhtautua.

Useista rahoituslaitoksista saa pyydettyä lainalle ennakkopäätöksen, vaikka lainasopimusta ei myöhemmin allekirjoittaisikaan. Mikäli asiakas tietää suurin piirtein minkä hintaluokan autoa hän on hankkimassa, hän voi näin ollen saada jo etukäteen käteensä vaihtoehdon, joka helpottaa neuvottelutilannetta autokaupassa.

Kuinka vertailen?

Suorittaaksesi vertailun sinun tulisi tietää hankittavaan autoon vaadittava lainan suuruus. Kilpailuttamalla tämän saman summan eri lainantarjoajien kesken, on helppo vertailla paljonko eroa kokonaisrahoituskuluissa on saman pituisella laina-ajalla.

Vertailun suorittaminen on nykyään helppoa, sillä lähes poikkeuksetta alustavan lainatarjouksen saa pyydettyä suoraan rahoituslaitosten verkkosivuilta. Oman pankkinsa lainatarjouksen saa kätevimmin yleensä omasta verkkopankistaan.

Kilpailuta lainasi näissä palveluissa

Olet sivulla: Kilpailuta lainat ja säästä koroissa, kuluissa & palvelumaksuissa » Autorahoituksen / -lainan kilpailutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML