Kilpailuttaminen - Henkivakuutukset - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Kilpailuttaminen – Henkivakuutukset

Henkivakuutuksen kilpailutus voi usein olla vaikean tuntuinen prosessi. Markkinoilla on monenlaista henkivakuutusta: mm. elinikäistä, sijoitusmuotoista ja määräaikaista.

Henkivakuutuksen kilpailutus alkaa tarjousten keräämisellä. Tarjouspyyntöjen tekeminen onnistuu nykyisin kätevästi netissä, yleensä täyttämällä lyhyen kaavakkeen. Tarjouspyynnön voi jättää suoraan jonkun tietyn vakuutusyhtiön sivuilta tai vaihtoehtoisesti yhdistetyltä vertailusivustolta, joka kerää tarjouspyynnöt useammalta vakuutuksentarjoajalta samalla kertaa. Kun tarjouksia on riittävästi kasassa, on aika aloittaa tärkein vaihe, eli niiden vertailu ja kilpailutus.

Mikäli haluaa välttyä maksamasta korkeita vakuutusmaksuja, kannattaa keskittyä määräaikaisiin henkivakuutuksiin. Näin voi valita haluamansa vakuutusturvan tason ja lisäksi maksut voi pitää kiinteinä, mutta myös halutessaan vaihtelevina.

Henkivakuutusten tarjouspyynnöt netissä

Tarjouspyyntöjen lähettäminen on netin avulla helppoa ja säästää aikaa. Kaavakkeita täyttäessään tulee huomioida, että käyttää jokaisessa tarjouspyynnössä samoja lähtötietoja. Mikäli kysymykset eivät ole täysin vertailukelpoisia, tulee tämä huomioida lopullista arviointia tehdessä.

Netin kautta toimiessa pystyy keräämään myös paljon enemmän tarjouksia, kuin perinteisesti konttoreissa kiertämällä. Korkeampi määrä tarjouksia takaa, että saat tuntuman markkinoiden keskiarvoon – halvin ei aina ole paras tai turvallisin vaihtoehto!

Elinikäisten tai sijoitusmuotoisten henkivakuutusten ehdot voivat sopia riskinottokykyisimmille paremmin kuin määräaikaisten henkivakuutusten. Vaikka se voikin tuntua työläältä, tulisi myös vakuutusehtojen ns. pientä pränttiä aina verrata keskenään.

Kannattaa käyttää myös hieman aikaa etsiäkseen tietoa vakuutuksentarjoajasta. Mikäli yhtiö on uusi tai siitä on esimerkiksi keskustelupalstoilla paljon huonoa palautetta, kannattaa harkita onko sijoituksesi varmasti tällaisessa yhtiössä turvassa.

Olet sivulla: Kilpailuta lainat ja säästä koroissa, kuluissa & palvelumaksuissa » Kilpailuttaminen – Henkivakuutukset

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML