Kulutusluottojen vertailu löytää halvimman luoton | LainaFakta.fi

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Kulutusluotot ja pikalainat – hae lainaa netistä

LainaFakta.fi:n yleisimpien kulutusluottojen vertailu löytää halvimman luoton. Vertaa kulutusluotot alta ja hae lainaa helpolla nettihakemuksella.

Tämä lomakkeen avulla voit hakea sekä rahaa heti tilille että edullista isompaa vakuudetonta kulutusluottoa. Jos näet lainatuloksissa Nopea Laina -ikonin, tiedät, että saat rahat tilille 15 minuutissa. 

Täytä lomake, niin näet parhaat luotot lomakkeen alla.

Kuinka paljon haluat lainaa?

Valitse laina-aika

Kerro vähän itsestäsi

Nimi:


Sähköposti:


Ikä:

Miten kulutat päiväsi?


Tulot, euroa kuukaudessa:
Minulla ei ole luottohäiriötä.


Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'lainafakta'@'localhost' (using password: YES) in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 7
Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'lainafakta'@'localhost' (using password: YES)
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 20


Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 61

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 66

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 95

Warning: mysqli_close() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 97

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'lainafakta_modx'@'localhost' (using password: YES) in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 103
Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'lainafakta_modx'@'localhost' (using password: YES)Täytä lomake nähdäksesi parhaat lainatarjoukset tässä, lomakkeen alla. Voit haun jälkeen vielä muuttaa tietojasi.
Warning: mysqli_close() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/forge/www.lainafakta.fi/public/wp-content/plugins/search-form/loanresults.php on line 153

Vertailussa mukana mm.

Paras juuri nyt: Bank Norwegian

Suuri lanseeraus Bank Norwegianilta: Hae lainaa nyt ja saa lainapäätös heti. Uutta Suomessa – Bank Norwegianilta lainaa turvallisesti 1000 – 50.000 euroa tarpeesi mukaan. Bank Norwegian ei kysele mihin aiot käyttää lainaamasi rahat ja päätät itse takaisinmaksuajasta, joka voi olla jopa 15 vuotta. Koko hakemusprosessin voit tehdä verkossa ja saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen jätettyäsi – hakemuksesi ei ole sitova.

norway

Ellos Yksityislaina

Ellos on ruotsalaisen vaatteisiin erikoistuneen etämarketin oma kulutusluotto. Ellos Yksityislaina tunnetaan luotettavana ja kohtuuhintaisena vaihtoehtona.

 • Lainasummat liikkuvat 100 euron ja 2500 euron välillä.
 • Hakijan tulee olla 25-79-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Tuloja pitää olla ennen veroja vähintään 800 euroa kuukaudessa.
 • Ellos ei peri mitään avaus- eikä kuukausimaksuja. Sen sijaan kaikki kulut on laskettu suoraan vuosikorkoon, joka on 31,37 %.

Halino

Halino eli entinen Halens-laina on tunnettu ja luotettava ruotsalainen kulutusluotto.

 • Halinon lainasummat liikkuvat poikkeuksellisen laajalla skaalalla, 100 eurosta aina 6000 euroon. Maksu aika on 1-5 vuotta.
 • Huomaa, että yli 3000 euron Halino-kulutusluottoa ei voi hakea yksin, vaan prosessiin tarvitaan rinnakkaishakija.
 • Halinon kaikkien lainojen nimelliskorko on tällä hetkellä 26,40 % ja todellinen vuosikorko 29,84 %.

Aasa

Aasa Oy tunnettiin muutama vuosi sitten eräänä edullisimmista pankkien ulkopuolisista kulutusluotoista. Ajan myötä siitä on kuitenkin muodostunut yksi kalleimmista.

 • Aasa-lainan suuruus on 2000-5000 euroa ja maksuaika 6-24 kuukautta.
 • Hakijan tulee olla 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Lainaa tarjotaan siis suhteessa melko nuorillekin kuluttajille.
 • Aasa-lainan nimelliskorko on 24,9 %, mutta tähän lisätään vielä tähtitieteellinen 399 euron avausmaksu ja 18 euron törkeät kuukausimaksut. Todellinen vuosikorko on siis lähelle 50 % tai jopa enemmän.

Nopsalaina

Virolaisomisteinen Nopsalaina-sivusto tarjoaa suomalaiskuluttajille kulutusluottoja.

 • Nopsalainan lainasumma vaihtelee 2000 ja 20 000 euron välillä. Maksuaika vaihtelee 6 kuukaudesta 10 vuoteen.
 • Hakijan tulee olla täyttänyt 22 vuotta ja asua vakituisesti Suomessa.
 • Huomaa, että yli 10 000 euron ja yli 6 vuoden lainoille tarvitset rinnakkaishakijan.
 • 6000 euron esimerkkilaina viiden vuoden maksuajalla kerää todellista vuosikorkoa 14,01 % tahdilla. Tämä ei ole kovin kallista, sillä todellinen vuosikorko sisältää myös kuukausi- ja avausmaksut. Tosin tarkempi hintatarjous riippuu hakijan tulotasosta.

Joustolaina

Joustolaina on eräs edullisimmista kulutusluotoista pankkien ulkopuolella.

 • Ruotsalaisfirma Collector AB tarjoaa Joustolaina-nimikkeen alla 2000 – 25 000 euron kulutusluottoja. Maksuaika on 2-15 vuotta.
 • Hakijalla tulee olla ikää vähintään 25 vuotta. Hakijan tulee esittää Joustolainalle myös henkilöllisyystodistus ja palkkalaskelma. Hakeminen ei siis ole supernopeaa, kyseessä ei ole pikavippi.
 • Joustolainan sivustolla tarkemmin esitelty esimerkkilaina on neljän vuoden pituinen ja 4000 euron suuruinen. Tällöin nimelliskorko on 13 % ja todellinen vuosikorko 16,54 %, joka sisältää kaikki lainan lisäkulut.

Cashbuddy

Cashbuddy-laina tunnettiin aiemmin LHV-lainana. Lainan ominaisuudet ovat kuitenkin nimenvaihdoksen myötä muuttuneet hieman.

 • Lainaa myönnetään 1000 eurosta 3000 euroon. Maksuaika on 1-5 vuotta.
 • Hakijan tulee olla 22-74-vuotias työssäkäyvä tai eläkeläinen ja asua Suomessa. Lainaa haettaessa Cashbuddy tarkistaa mm. palkkatositteet/eläkepäätäksen sekä veroilmoituksen erittelyosan.
 • Nimelliskorko on 19,9 % – 24,9 %, mutta todellinen vuosikorko voi lainasummasta ja maksuajasta riippuen olla jopa yli 40 %, sillä Cashbuddy perii lainaajalta avausmaksuja ja kuukausimaksuja.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML