Jatkuva luotto - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

mitä tarkoittaa / sanasto

Jatkuva luotto

Jatkuva luotto on lainamuoto, jossa milloin tahansa voi lainata varoja sovittuun rajaan asti ilman, että lainaa tarvitsee välissä hakea uudelleen tai tehdä uutta sopimusta. Jatkuvalle luotolle sovitaan yleensä kuukausittainen vähimmäislyhennysmäärä.

Lainanottaja voi nostaa lainaa uudestaan aina kun yhteenlaskettu lainan määrä ei ylitä sovittua rajaa. Jatkuva luotto toimii täten samalla periaatteella kuin perinteinen luottokortti.

Jatkuva luotto erääntyy kokonaan maksettavaksi sopimukseen kirjatun määräajan jälkeen. Monesti on kuitenkin mahdollista uusia lainasopimus, jolloin luotto jatkuu ennallaan ilman, että lainattua pääomaa tarvitsee välittömästi maksaa takaisin tai alkaa lyhentää.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML