Koron pääomitus - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

mitä tarkoittaa / sanasto

Koron pääomitus

Useimmiten opintolainoissa käytettävä toimenpide, jossa lainan korko lisätään lainan pääomaan. Koron välittömän maksamisen sijasta maksua täten lykätään myöhempään ajankohtaan.

Koron pääomittaminen kasvattaa lainan kokonaispääomaa ja näin ollen myös seuraava korkosumma on korkeampi.

Koron pääomitus tekee lainan kokonaiskustannuksesta siis kalliimman, mutta voi helpottaa juuri opiskelutilanteessa, jolloin sen hetkiset tulot ovat pienet, mutta opiskelun päätyttyä odotettavissa on tulojen nousu. Myös muiden lainojen lyhennysvapaat kuukaudet ja vuodet voivat toimia pääomitusperiaatteella.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML