Laina - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

Mitä tarkoittaa / sanasto

Laina

Laina on järjestely, jossa lainanantaja antaa hallussaan olevia varoja lainaajan käytettäväksi sovituksi määräajaksi. Laina maksetaan takaisin joko kerralla tai useammissa erissä. Useimmiten lainanantaja perii lainalle korkoa, korvauksena siitä, että lainatut varat eivät ole laina-aikana lainanantajan käytettävissä.

Lainalle voidaan sopia erinäisiä ehtoja takaisinmaksun varmistamiseksi, kuten materiaalisia vakuuksia. Lainasopimus voi olla suullinen tai kirjallinen, mutta yleensä lainan ehdot kirjataan lainasopimukseen, eli velkakirjaan.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML