Luottokortti / Maksuaikakortti - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

n. 10 prosentin vuosikorko yleinen luottokorteissa

Maksuaikakortti / Luottokortti

Luottokortti on maksuväline, jolla maksamalla luotonantaja suorittaa maksun myyjälle. Kortinhaltija saa yleensä noin kuukauden korotonta aikaa maksaa saatava takaisin luotonantajalle. Korottoman maksuajan jälkeen luotolle jäävät maksut alkavat kasvaa yleensä noin 10 prosentin korkoa. Tunnetuimmat luottokortit kuten Visa, Mastercard tai American Express, käyvät maksuvälineinä lukuisissa myyntipisteissä ympäri maailmaa.

Maksuaikakortti

Maksuaikakortin ja luottokortin ero piilee takaisinmaksuajassa. Maksuaikakortin velka on maksettava seuraavassa kuussa kokonaisuudessaan takaisin, kuin taas luottokortin kohdalla käytetään usein velallisen määrittelemää takaisinmaksuprosenttia tai -summaa, jolla luottokorttivelkaa lyhennetään kuukausittain.

Mikäli kertynyttä velkaa ei lyhennetä sovitun mukaisesti, saatetaan kortti asettaa käyttökieltoon ja erääntyneet maksut siirtyvät perintään.

Olet sivulla: Lainasanastoa - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi » Maksuaikakortti / Luottokortti

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML