Muistutuskirje / Karhukirje - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

Erääntyneen velan muistutus

Muistutuskirje / Karhukirje

Erääntyneestä, maksamattomasta lainasta lähetetään yleensä maksullinen muistutuskirje, jota kansanomaisesti myös karhukirjeeksi kutsutaan. Muistutuskirjeestä voidaan periä maksua enintään 5 euroa ja se voidaan lähettää aikaisintaan 14 päivän kuluttua eräpäivästä.

Hyvän perintätavan mukaisesti muistutuskirje on lähetettävä ennenkuin perintää voi jatkaa oikeusteitse tai ulosoton kautta.

Olet sivulla: Lainasanastoa - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi » Muistutuskirje / Karhukirje

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML