Sijoittaminen - LainaFakta.fi

Rahastot osakkeet ja kiinteä omaisuus

Sijoittaminen

Sijoittamisella tarkoitetaan varallisuuden käyttämistä varallisuuden kasvattamiseksi. Jos rahojaan pitää niinsanotusti ”patjassa”, niitä nakertaa jatkuvasti inflaatio. Pelkän arvon säilyttämiseksi riittää esimerkiksi pankkitili, jonka korko on inflaation tasoinen.

Suurempia tuottoja tavoitellessa mukaan tulee kuitenkin myös suurempi riski. Kyse on spekulaatiosta, että sijoituskohde on arvokkaampi tulevaisuudessa kuin nykyhetkellä. Sijoitusmuotoja ovat esimerkiksi talletukset, rahastot, osakkeet ja kiinteä omaisuus.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML