Lainat, luotot ja vipit - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Vertaile ja säästä

Lainat, luotot ja vipit

Esittelyssä erilaiset lainat, vipit ja luotot. Tutustu ja vertaa sopivin laina tarpeisiisi, samalla saat tietoa erilaisista lainavaihtoehdoista. Oikean lainan valinta saattaa säästää lainatyypistä riippuen jopa tuhansia euroja!

Kulutusluottoja on mahdollista hakea vakuuksilla tai ilman vakuuksia. Vakuudellisia kulutusluottoja haetaan lähes aina pankista, niiden saaminen vaatii vakuuksien lisäksi säännöllisiä tuloja ja riittävää ikää. Hakeminen on hidasta, lainaa ei saa helposti mutta vakuudettomat kulutusluotot ovat erittäin edullisia.

Vakuudettomia kulutusluottoja on neljänlaisia. Luottokortit ovat paras ja edullisin vaihtoehto, mutta myös luottokortin saaminen vaatii melkein aina käyntiä pankissa – poikkeuksena Diners Club ja ST1 Visa sekä muutamat muut erittäin helposti haettavat luottokorit. Luottokorttien tavoin toimivat tililuotot ovat kuin luottokortteja mutta et voi maksaa tililuotolla kaupassa tai netissä. Sen sijaan nostat tililuotolta rahaa tilillesi. Tililuottoja voi hakea suoraan netistä ja esimerkiksi Euroloanin tililuotto on erittäin helppo saada mutta tililuotot ovat kohtuullisen kalliita. 

Netistä haettavat vakuudettomat kulutusluotot ovat vielä suhteellisen edullisia ja niitä voi hakea suoraan netissä. Säännöllisiä tuloja vaaditaan mutta vakuuksia ei. Tällaisia lainoja myöntää mm. Aasa, Nopsalaina ja Etua. Voit hakea vakuudetonta lainaa suoraan netistä tämän kätevän lomakkeen avulla.

Pikavipit ovat huonossa maineessa mutta nykyään ne ovat kohtuullisen edullisia, sillä vuonna 2013 voimaan tullut laki rajoittaa niiden korkoja rankasti. Mm. Ferratum ja Vivus tarjoavat täysin ilmaisen pikavipin ensilainaajille. Pikavipin saa nimensä mukaan suoraan tilille.

 

Lainan hakutavat

Vakuutukset

  • Vakuutukset SuomessaVakuutukset Suomessa
    Erilaisten vakuutustyyppien esittelyt. Katso kuvaukset esimerkiksi auto-, matka- ja kotivakuutuksista.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML