Autolaina / Autorahoitus

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Lainamäärä yleensä 400 - 25000 välillä

Autolaina

Autolaina

Usein nopein tapa saada rahoitus uuden tai käytetyn auton ostoon. Lainasummat 400 – 25 000 välillä.

Autolaina on useimmissa pankeissa liitetty kulutusluottojen kategoriaan. Lainanantajat käyttävät näille eri nimityksiä, kuten joustoluotto tai omaluotto. Summat vaihtelevat yleisimmin 400 ja 25 000 euron välillä. Autolainaa hakiessa on hyvä pitää mielessä myös muut autonostoon liittyvät kulut kuten:

  • Vakuutus
  • Huoltokustannukset
  • Polttoainekulut
  • Ajoneuvoverot

Näin budjetoimalla varmistut, että sinulle jää autolainan lyhennyksen jälkeen vielä rahaa muihin ajoneuvoon liittyviin kustannuksiin.

Kulutusluotoille ominaisesti lainanhakuprosessi on usein nopea. Maksukyvystä riippuen vakuuksia tai takaajia saatetaan vaatia. Jälleen normaalin säännön mukaisesti vakuudettomissa lainoissa rahoituskulut ovat suuremmat lainanantajan suuremman riskin vuoksi.

SAV-Rahoitus.fi tarjoaa autorahoitusta vakuudetta tai autoa vastaan. Hae tarjous tästä!

Maksunlykkäys, eli osamaksu

Monesti autolainana käytetään myös maksunlykkäystä eli osamaksua. Osamaksulla maksaessa maksuaika on usein yhdestä viiteen vuotta. Käsirahan tai vaihdossa annettavan auton arvon on yleensä katettava 20-30 prosenttia käteishinnan määrästä. Osamaksulla rahoitettaessa on kuitenkin aina muistettava, että kaupan kohde on vakuutena koko kauppasumman suorittamisesta korkoineen.

 

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Autolaina

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML