Halvimmat kulutusluotot, kesä 2016 - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Halvimmat kulutusluotot, kesä 2016

Kulutusluottojen hinnat vaihtelevat jatkuvasti pankkien ja rahoitusyritysten kilpaillessa keskenään. Markkinoille tulee myös jatkuvasti uusia lainatuotteita, jotka pyrkivät haastamaan vanhat tuotteet. Kokosimme tähän artikkeliin halvimmat kulutusluotot eri kategorioissa juuri nyt. Löydä alapuolelta itsellesi parhaiten sopiva.

Halvimmat pankkien vakuudelliset kulutusluotot, kesä 2016

Pankkien vakuudellisten kulutusluottojen hinnat vaihtelevat voimakkaasti riippuen asiakkaan varallisuudesta, vakuuksien vahvuudesta ja asiakassuhteen luonteesta. Taloustaidon miltei joka kuukausi laatima vakuudellisten kulutusluottojen vertailu on paras yksittäinen keino vertailla vakuudellisten kulutusluottojen hintavaihteluita.

 1. Ålandsbanken on viime kuukausina pärjännyt vertailussa parhaiten huolimatta siitä, että se vertailun ainoana pankkina sitoo lainansa pankin omaan primekorkoon. Primekorot ovat yhä plussan puolella, kun taas yleisempi 12 kk euribor on miinuksella. Uusimmassa Taloustaidon vertailussa Ålandsbanken tarjosi 5,10 % korolla 10 000 euron vakuudellista kulutusluottoa kolmen vuoden maksuajalla.
 2. Vastaavaa lainaa tarjosi lainavertailussa 5,16 % korolla Hypoteekkiyhdistys, jota ei yleensä tunneta kulutusluotoistaan vaan asuntolainoistaan. Hypo on kuitenkin luotettava ja erittäin hyvämaineinen rahoitusyhtiö, joten sitä voi suositella, jos vakuudet ovat kunnossa.
 3. Helsingin OP tuli viimeisimmässä lainavertailussa kolmanneksi. 5,50 % lainakorko oli kuitenkin huomattavasti korkeampi kuin Ålandsbankenilla tai Hypoteekkiyhdistyksellä.

Tutustu tästä Ålandsbankenin kulutusluottoihin!

Halvimmat pankkien vakuudettomat kulutusluotot, kesä 2016

Pankkien vakuudettomat kulutusluotot ovat kalliimpia kuin vakuudelliset. Ne ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta edullisempia vaihtoehto kuin muut netistä haettavat kulutusluotot tai tililuotot. Seuraavat kolme pankkien vakuudetonta kulutusluottoa tiedetään kohtuullisesti hinnoitelluiksi.

 1. S-Pankin S-Laina tiedetään edulliseksi sisäänheittotuotteeksi. S-Pankki yrittää sen avulla kaapata itselleen uusia asiakkaita vanhemmilta ja isommilta pankeilta. S-Lainan edullisuus perustuu osittain siihen, että sen sivukulut ovat S-Etukortin haltijalle hyvin matalat. Huomaa, että S-Lainaa ei tarjota alle 25-vuotiaille eikä henkilöille, joiden vuositulot ovat alle 24 000 euroa. S-Lainan todellinen vuosikorko on jopa vain 7 %, joka on vakuudettomalle lainalle erittäin matala luku.
 2. OP Joustoluotto on max. 8500 euron limiitillä varustettu vakuudeton tililuotto. Sen vuosikorko on edullisimmillaan vain 8 %. Tähän sisältyy myös kolmen prosentin nostopalkkio, 50 euron vuosittainen maksu sekä neljän euron kuukausimaksu.
 3. Danske Bank Käyttölaina on myös jatkuva tililuotto. Sen suuruus on enintään 10 000 euroa, tosin useimmille asiakkaille ei myönnetä yli 5000 euron käyttölainaa. Todellinen vuosikorko on enimmillään 12,58 %. Maksuvapaita kuukausia myönnetään jopa kaksi vuodessa.

Klikkaa ja tutustu lähemmin S-Pankin lainoihin!

Halvimmat isot kulutusluotot netistä, kesä 2016

Netistä voi saada muitakin lainoja kuin pikavippejä. Useat lainasivustot tarjoavat melko kohtuullisesti hinnoiteltuja isoja kulutusluottoja, joita on helpompi saada kuin pankkien kulutusluottoja. Tutustu seuraaviin kolmeen luotettavaan netin lainayritykseen, jos haluat isompaa kulutusluottoa.

 1. Joustolaina on ruotsalaisen Collectorin omistama hyvämaineinen lainapalvelu. Joustolaina on 3000 – 25 000 euron suuruinen vakuudeton kertalaina. Maksuaikaa myönnetään jopa 15 vuotta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 10 % ja 30 % välillä riippuen asiakkuudesta ja lainan ominaisuuksista. Joustolainaa ei myönnetä alle 20-vuotiaille hakijoille. Vuositulojen pitää olla vähintään 15 000 euroa.
 2. Nopsalainan omistaa virolainen Bigbank. 2000 – 20 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja myöntävä sivusto on hyvämaineinen. Laina-aika on enintään 10 vuotta. Huomaa, että yli 10 000 euron Nopsalainoihin tarvitaan mukaan yhteishakija luottotappion riskin pienentämiseksi. Nopsalainan arvioitu todellinen vuosikorko on noin 14,01 %, mutta se voi käytännössä olla myös huomattavasti korkeampi.
 3. Ostosraha ei ole varsinaisesti iso kulutusluotto, vaan keskisuuri. Kotimaisen OPR-Vakuus Oy:n pyörittämä lainasivusto tarjoaa 400-5000 euron suuruisia vakuudettomia kertalainoja, joiden maksuaika on enintään 6 vuotta. Ostosrahan arvioitu todellinen vuosikorko on 29,50 %. Hyvänä puolena Ostosrahaa voi hakea erittäin nopeasti, jopa alle vartissa. Hakuehdot eivät myöskään ole tiukat, kunhan maksuhäiriöitä ei ole.

Klikkaa tähän ja lue nyt lisää Nopsalainasta!

Halvimmat tililuotot netistä, kesä 2016

Netin tililuotot ovat yleensä huomattavasti kalliimpia kuin pankkien myöntämät tililuotot. Niitä on kuitenkin helpompi hakea ja nopeampi saada, joten ne ovat suosittuja vuodesta toiseen. Osa tililuotoista on erittäin kalliita, toiset hieman kohtuullisemmin hinnoiteltuja. Seuraavat kolme tililuottoa ovat luotettavia ja voivat joillekin kuluttajille jopa olla erinomainen vaihtoehto.

 1. Credit24 Joustolimiitti on enintään 3000 euron suuruinen tililuotto, jonka todellinen vuosikorko on aina enintään 50,2 % – eli se pysyy lain asettamissa puitteissa paremmin kuin monet säädöksiä kiertelevät kilpailijansa. Credit24 Joustolimiitin perimä nostoprovisio on erittäin matala verrattuna kilpailijoihin, vain 6,95 %. Silti sekään ei pärjää hintavertailussa vakuudettomille kertalainoille, kuten Ostosrahalle.
 2. Ok Money on DFC Nordicin omistama tililuotto, joka ei peri lainkaan nostoprovisiota. Tämä tarkoittaa, että lainan kulut koostuvat tilinhoitomaksuista ja nimelliskorosta. Ok Money tulee erittäin halvaksi, jos sen maksaa välittömästi pois ennen ensimmäistä kuukausierää. Jos Ok Moneyn jättää lojumaan ja maksaa sen pois hitaimmalla kaavalla, se tulee kalliiksi.
 3. Euroloan on vaihtelevasti hinnoiteltu tililuotto, jonka suuruus on jopa 10 000 euroa. Euroloan voi olla hyvä ja erittäinkin edullinen vaihtoehto kuluttajalle, jolla on vakaa taloustilanne, omaisuutta ja ikää. Nuorelle ja vähävaraiselle se on kuitenkin erittäin kallis. Katso siis tarkkaan Euroloania hakiessasi, millainen tarjous sinulle sieltä tulee ennen kuin hyväksyt sen.

Tutustu tästä Credit24 Joustolimiittiin ja hae lainaa!

Muut halvat lainat kesällä 2016 – Freedom Rahoitus auttaa

Paras ilmainen lainoja kilpailuttava palvelu tällä hetkellä lienee Freedom Rahoitus. Sen kautta voi yhdellä hakemuksella etsiä edullisinta lainaa useilta lainayrityksiltä. Mikään niistä ei tarjoa luottoa niin edullisesti kuin pankit, mutta pankkien ulkopuolisia nettilainoja hakevalle Freedom on hyvä väline halvimman vaihtoehdon löytämiseksi.

Freedom välittää muilta lainayrityksiltä 500-50000 euron suuruisia lainoja, joiden maksuaika on enintään 15 vuotta.

Freedom Rahoituksen palveluiden käyttäminen on ilmaista kuluttajalle, sillä Freedom saa maksunsa yhteistyökumppaneiltaan. Voit siis kokeilla turvallisesti Freedom Rahoituksen lainapalvelua ilman, että sitoudut ottamaan luottoa.

Toinen hyvä kilpailutuspalvelu on Etua.fi, joka kilpailijoistaan poiketen vertailee myös asuntolainoja.

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Halvimmat kulutusluotot, kesä 2016

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML