Lainaa heti tilille - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille

Matti kukkarossa?

Aina elämää ei voi suunnitella etukäteen eikä tili riitä seuraavaan palkkapäivään saakka. Arjen rahahuolissa auttavat lainaa heti tilille maksavat luototuspalvelut, jotka ovat usein pankkeja joustavampia. Rahat saakin usein tilille jopa vartissa eikä erillisiä vakuuksia tai takaajia tarvita. Myöskään rahan käyttötarkoitusta ei tarvitse sen kummemmin selitellä.

Joustavuutta lisää se, että luoton takaisinmaksuaikataulun voi valita oman elämäntilanteen ja rahatilanteen mukaan. Maksuaikaa on myös helppo saada lisää, jos oma rahatilanne ei kehitykään odotetusti, joskin eräpäivän siirrosta peritään yleensä lisämaksu. Uuden luoton hakeminen samalta yritykseltä on myös nopeaa ja helppoa, jos edellisen luoton on hoitanut mallikkaasti. Osalla yrityksistä on käytössään lisäksi luottorajan porrastusjärjestelmä, joten seuraavalla kerralla luottoa on mahdollista saada aikaisempaa suurempi summa. 

Kulutusluotto vai pikavippi?

Koska nykyisin pikavippien toimintaa on rajoitettu, kulutusluotot ovat muodostuneet suosituimmaksi lainamuodoksi. Ne ovat pikavippejä edullisempia ja suurempia lainoja, joita myöntävät muun muassa pankit. Usein pankkien ulkopuolelta voi kuitenkin saada helpommin luottoa kuin pankista, tosin tällöin hintakin on korkeampi, sillä netissä toimivilla luotonantajilla on pankkeja korkeampi luottoriski. Eli jos et täytä pankkien hakukriteerejä tai jos haluat rahaa nopeasti, voit hakea kulutusluottoa erilaisten lainasivustojen kautta. Näitä ovat muun muassa Euroloan, Lainaaja, Nopsalaina ja Ellos. Mutta mitä kulutusluottoa kannattaisi tarkalleen ottaen hakea?

Mitä kulutusluotto maksaa?

Heti tilille maksettavia pika- ja kulutusluottoja on yleensä helpointa hakea verkkohakemuksella. Pelkällä tekstiviestillä ei nykyään voi hakea lainaa. Hakemiseen tarvitaan tyypillisesti vakituinen osoite Suomessa, pankkitili, muu kuin prepaid-liittymä sekä verkkopankkitunnukset lakisääteistä tunnistautumista varten. Luottojen ikäraja on toimijakohtainen, mutta aina vaaditaan vähintään täysi-ikäisyyttä eli 18 vuoden ikää.

Luottojen lainaehdot ja kokonaiskustannukset vaihtelevat suuresti, joten toimijoita kannattaa vertailla keskenään ennen luoton hakemista. Tämä käy kätevästi verkossa, jossa on muun muassa paljon erilaisia laskureita, joilla omia tarpeita ja lainan kuluja eri takaisinmaksuajoilla on helppo vertailla. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota luottojen todelliseen vuosikorkoon, koska siinä luvussa on huomioitu kaikki lainan kulut, kuten tilinhoito- ja käsittelykulut, jotka voivat nostaa pienenkin lainan kuluja kohtuuttomasti. Tosin jos lainan maksuaika on alle 12 kuukautta, tällöin todellinen vuosikorko voi myös olla harhaanjohtava.

Ostosraha.fi

Ostosraha on pitkään Suomen lainamarkkinoilla toimineen OPR-Vakuus Oy:n omistama kulutusluottosivusto.

 • Ostosraha tarjoaa 400 – 3000 euron vakuudettomia kulutusluottoja 12-60 kuukauden maksuajalla.
 • Lainaa voi hakea 20-75-vuotias Suomessa vakituisesti asuva kuluttaja, jonka luottotiedot ovat kunnossa.
 • 3000 euron lainan todellinen vuosikorko 60 kk maksuajalla on 29,86 %.

Hae Ostosrahan lainaa tästä.

Everyday tililuotto

Everyday.fi on OPR-Vakuus Oy:n omistama tililuotto. Se on eräs varhaisimmista pankkien ulkopuolisista tililuotoista, joita on parin viime vuoden aikana ilmestynyt markkinoille runsain mitoin.

 • Everyday-lainan luottolimiitti on 2000 euroa ja voit nostaa tästä haluamasi summan tilillesi. Maksuaika riippuu nostetusta summasta. Kuukausittainen lyhennys on 1/5 laskun loppusummasta tai vähintään 20 euroa.
 • Everyday myöntää lainoja ainoastaan 21-75 -vuotiaille Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
 • Everyday-tililuoton voi maksaa takaisin etukäteen ilman lisäkuluja.
 • Nostoprovisio Everydayn lainoille on 15 % ja kuukausittainen nimelliskorko 5 %. Everydayn tililuottojen todellinen vuosikorko 800 euron esimerkkisummalle on siten järkyttävä ja laillisen rajoja koetteleva 99,69 %.

Hae Everyday-tililuotto tästä!

Credit24

Credit24 Joustolimiitti on tililuotto, jonka hinnoittelu on hieman monimutkainen ja hankala hahmottaa. Credit24 Joustolimiitin hinta riippuu haettavan lainan suuruudesta ja siitä, mihin ryhmään tämä summa asiakkaan asettaa.

 • Credit24:n tililuottojen limiitti vaihtelee 250 euron ja 3000 euron välillä. Maksuaikaa myönnetään 1-24 kuukautta.
 • 1500 euron luotolle laskettu keskimääräinen todellinen vuosikorko kahden vuoden maksuajalla on kaikkine kuluineen 49,89 %. 3000 euron tapauksessa todellinen vuosikorko putoaa 34,19 prosenttiin.
 • Credit24 on tiettävästi halvin netissä tarjottava tililuotto.

Hae Credit24-lainaa tästä!

Ferratumilta ilmainen ensilaina

Ferratum on eräs Suomen pankkien ulkopuolisten lainojen ja vippien konkareista. Sivustoa pyörittää helsinkiläinen Ferratum Finland Oy. Ferratum tarjoaa Joustava-tililuottoa, mutta uusille asiakkaille myös Koroton-pikavippiä, joka on täysin ilmainen.

 • Korotonta vippiä voi hakea 50-300 euron edestä. Laina-aika on 7-30 päivää riippuen lainan suuruudesta.
 • Niin pikavippiä kuin Ferratumin tililuottoakin voi hakea vähintään 21-vuotias luottokelpoinen ja Suomessa asuva henkilö.
 • Ferratum lupaa lainapäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä.
 • Ensilainan todellinen vuosikorko on 0 % eli mitään kuluja ei peritä, kunhan laina vain maksetaan takaisin sovitussa ajassa. Ilmainen laina ei sido kuluttajaa mihinkään.

Ferratum.fi – 300€ euroa ilmaiseksi, rahaa heti tilille jopa 2000 euroa

Viikinkilaina tililuotto ei kannata

Top Finance Oy:n omistama Viikinkilaina on melko uusi tulokas lainamarkkinoilla. Viikinkilaina tarjoaa tililuottoa, jonka limiitti on 2000 euroa. Kuluttaja voi nostaa tarpeensa mukaan tililtä rahaa.

Viikinkiluotto on mainio esimerkki lainamarkkinoilla yhä pyörivistä kiskureista. Viikinkilainan nimelliskorko on sivuston omien tietojen mukaan pöyristyttävä ja laillisuuden rajoja koetteleva 90 %. Todellinen vuosikorko kaikkien lainanlisäkulujen kanssa on Viikinkilainan oman ilmoituksen mukaan 126,18 %, mutta nousee helposti tätäkin korkeammaksi. Tämä sisältää 25 % nostoprovision ja 7,5 % kuukausittaisen koron maksamattomalle lainasummalle.

Mikä on kuluttajien mielestä paras lainapaikka?

Seuraavat asiakasmielipiteet on poimittu verkon keskustelupalstoilta. Niiden pohjalta voi saada jonkinlaista käsitystä siitä, mistä pikavippi- ja kulutusluottosivustoista muut kuluttajat ovat tykänneet.

”Itse otin juuri toisen Ostosraha-lainani. Lainapäätös tuli noin kahdessa minuutissa. Valitsin Ostosrahan, koska Nordean laina olisi ollut kalliimpi. Ei mitään negatiivista sanottavaa.”

Suomi24

”Hain Tarjouslaina.fi:n kautta ja tuli ihan kelpo lainatarjous sähköpostiin, ehkä käytän uudelleenkin.”

Cosmopolitan

”Pankki on tietysti paras, mutta jos haluat nopean ja takuuttoman lainan niin suosittelen Elloksen yksityislainaa. Se on luotettava ja toimiva eikä mikään huijarifirma.”

Vauva.fi

”Mars panttilainaamoon. Monet valittaa rahapulaa ja kantavat samalla satoja euroja kaulalla ja käsissä. Itse sain 150 e kolmesta kaulakorusta ja parista sormuksesta. Eikä tarvitse ottaa koko sitä summaa. Kanissa ovat EHDOTTOMASTI halvimmat kulut, ja laina-aika yleensä vähintään neljä kuukautta.”

Vauva.fi

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Lainaa heti tilille

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML