Luottokortti - Erilaiset luottokortit tuovat joustoa talouteen

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Maksuaikakortti tuo joustoa talouteen

Luottokortti

Luottokortti

Korotonta maksuaikaa ostoksille. Usein n. 10 prosentin vuosikorolla myönnettävä lainamuoto.

Luottokortit mahdollistavat yleensä noin kuukauden korottoman maksuajan käyttäessä luottokorttia maksuvälineenä. Korottoman maksuajan jälkeen lyhentämättömät luotolle tehdyt maksut alkavat kasvaa korkoa. Korko on tavallisimmin noin 10 prosentin luokkaa. Kortin voi usein myös liittää pankkitiliin, jolloin samalla kortilla voi maksaa sekä tililtänsä, että luotolta. Luoton määrä vaihtelee yleensä 1000 ja 10 000 euron välillä riippuen luotonantajan tekemästä hakijan maksukykyarviosta.

Hae tästä uusi DFC BlueCard Mastercard nettihakemuksella!

Luottokortit antavat lisäetuja ostoihin

Lisäetuna esimerkiksi Visa-kortilla maksettaessa saa ostoturvavakuutuksen, jolloin esimerkiksi tilatut toimittamatta jääneet liput korvataan. Isomman luottorajan korteissa on yleensä myös enemmän lisäetuja, kuten matkavakuutus, lakipalveluita tai tulkkipalveluita. Luottokortilla voi myös nostaa käteistä rahaa, jolloin peritään välittömästi useimmiten muutaman prosentin luokkaa oleva maksu.

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Luottokortti

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML