Pikavippi / Pikalaina

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Lainamuoto, jossa vertailu kannattaa

Pikavippi

Pikavippi

Hae ilmainen pikavippi

Pikavippi (tai pikalaina) on verrattaen pieni, lyhytkestoinen laina, jonka tuoteidea perustuu sen nopeaan saatavuuteen.

Tavallisimmin nopea hakemisprosessi hoituu jo tunnistautuneille asiakkaille tekstiviestillä tai internetin välityksellä käyttäen sähköistä tunnistautumista. Kuitenkin 2009 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen klo 23:n ja 7:n välisenä aikana haetut ja myönnetyt varat saa suorittaa hakijalle vasta klo 7:n jälkeen. Takaisinmaksuaika on yleensä kahdesta viikosta kuukauteen. Pikavippien myöntäminen muuttui dramaattisesti vuoden 2013 lakimuutoksen myötä. Pikavippien todellinen vuosikorko rajattiin 50% sekä viitekorkoon, joka on noin 1%. Pikavippiä ei siis voi enää myöntää yli 51% korolla. Tämä lakimuutos teki kertaheitolla erittäin kalliista pikalainoista kohtuullisen edullisia. Ennen vuoden 2013 lakimuutosta tilanne oli suunnilleen tämä: maksuajan ollessa verrattain lyhyt nousee myös tyypillisten 15 – 30 prosentin vuosikoron omaavien pikavippien rahoituskulut todellisena vuosikorkona mitattuna useihin satoihin prosentteihin. Nykyään pikavippien todelliset vuosikorot ovat usein jopa nollassa, sillä moni tililuottoja myöntävä yritys tarjoaa ensilainaajalle täysin ilmaista muutaman sadan euron lainaa noin kuukauden maksuajalla.Pikavippejä tarjovia yrityksiä on useita ja lainaehdoissa saattaa olla isojakin eroja. Vertailua kuitenkin helpottaa se, että todellinen vuosikorko on lain mukaan ilmoitettava kertaluontoisia luottoja markkinoitaessa.

Mistä saan edelleen rahaa tilille heti?

Tähän löytyy muutamia ratkaisuja. Ensimmäinen ja paras on hakea ensilainaa Ferratumilta tai Vivukselta. Laina on noin 400 euron suuruinen, maksuaikaa saa 30 päivää ja lainalle ei tule mitään kuluja. Maksat siis takaisin vain sen, minkä lainaat. Toisaalta voit myös käyttää hyväksesi Suomilimiitin tarjousta. Suomilimiitti.fi on normaalisti varsin kallis tililuotto mutta he myöntävät ensilainaajalle 1000 euron ilmaisen noston, jossa maksuaikaa myös 30 päivää. Muista, että jos et maksa 1000 euron luottoa takaisin 30 päivässä, tulee laina erittäin kalliiksi. Englanniksi pikavippi kulkee mm. nimellä ”payday loan”, eli palkkapäivälaina. Nimitys perustuu siihen, että määrältään pieni laina otetaan yleensä kattaakseen kulut seuraavaan tilipäivään asti, jolloin laina maksetaan heti takaisin. Näin käytettynä lainan tarkastelu vuosikoron mukaan ei anna täysin vertailukelpoista tulosta.

Hae ilmainen pikavippi

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Pikavippi

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML