Aasa.fi tarjoaa 2000 - 5000 euron lainoja - arvostelu ja kokemuksia

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 88 ääntä keskiarvo: 4,38/5
Loading...

www.aasa.fi tarjoaa 500 - 3000e lainoja

Aasa.fi

Aasa.fi

Hae Aasa-lainaa

Aasa Oy on vuosia toiminnassa ollut helsinkiläinen lainayritys, joka tunnetaan parhaiten keskisuuruisista vakuudettomista kulutusluotoistaan.

Tällaista lainaa Aasalta saa

Aasan kulutusluottojen suuruus on 2000-5000 euroa. Laina-aikaa tarjotaan 6-24 kuukautta.

Kaikissa Aasan lainoissa on melko korkea 24,9 % nimelliskorko. Tähän päälle lisätään 399 euron avausmaksu ja kallis 18 euron kuukausimaksu. Avausmaksu lisätään lainan kokonaissummaan ja maksetaan pois osana normaaleja kuukausilyhennyksiä. Tuloksena normaali 3500 euron Aasa-laina kerää vuosikorkoa kaikkine kuluineen 55,23 %. Tämä tekee Aasasta erään markkinoiden kalleimmista kulutusluotoista.

Harkitsetko Aasa-lainaa? Lue ensin nämä faktat

 • Lainaa voi hakea verkkolomakkeella tai puhelimitse. Aasa ottaa verkkohakemuksia vastaan vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Hakemukset kuitenkin käsitellään vasta toimistoaikana.
 • Lainapäätös tehdään vuorokauden sisällä.
 • Aasa-laina myöntää lainaa vain henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta ja asuvat Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei luonnollisestikaa saa olla.
 • Aasa ei tarjoa kuin yhden lainan asiakasta kohden kerralla. Lainasummaa on kuitenkin mahdollista korottaa soittamalla asiakaspalveluun.
 • Lainan voi maksaa takaisin etuajassa ilman lisäkuluja.
 • Aasan lainoilla 18 vuorokauden peruutusoikeus. Ennen peruutusilmoitusta kuluneelta laina-ajalta peritään kuitenkin maksuna nimelliskoron mukainen summa.

Aasa Oy:n vastuullisuuslupaus

Verkkosivullaan Aasa lupaa olla hyvä kumppani asiakkailleen. He julistavat noudattavansa vastuullisen luotonannon kriteereitä, jotka on määritellyt ECRC, vastuullista luotonantoa edistävä eurooppalainen järjestö.

Aasa toivoo, etteivät asiakkaat nostaisi lainaa toisen lainan maksamiseksi, sillä tämä on tie taloudelliseen kierteeseen, josta ylös pääseminen voi olla erittäin vaikeaa. Jos sinulla on tällaisia hankaluuksia, kannattaa ottaa yhteyttä auttaviin tahoihin.

Aasan kyvystä ja halusta auttaa asiakkaitaan maksuvaikeuksien iskiessä on kuitenkin netissä ristiriitaisia todistuksia. Osa kommentoijista kertoo, että Aasa on tullut hyvin vastaan ja antanut joustoa maksuvaikeuksien iskiessä. Toiset ovat kokeneet, ettei Aasan asiakaspalvelu mielellään anna myöten ja myöhästyneistä laskuista peritään isoja kuluja.

Voit lukea alta lisää Aasan saamaa asiakaspalautetta.

Lue asiakkaiden kokemuksia Aasa-lainasta

Kuluttajat ovat kommentoineet kokemuksiaan Euroloanin asiakkaina eri puolilla nettiä. Kokosimme muutaman kiinnostavan kommentin alle:

”Tuo Aasa-laina oli kyllä totaalinen virhearvio, ja olisi pitänyt valita se pikavippi sen sijaan. No samaa virhettä en toista kertaa tee. ”

Uskomatont, Suomi24

”Kiitokset erittäin ystävällisestä asiakaspalvelusta. Olen useamman suomalaisen lainayrityksen asiakkaana ollut ja Aasan asiakaspalvelu on näistä kaikista ehdottomasti paras. Kiitos.”

Jaana, Puskaradio

”Kyseinen lafka on täysin amatöörimäinen ja säälittävä pulju, joka lähettää kiusallaan mitä käsittämättömimpiä kirjeitä asiakkailleen.”

Aasa on p*****stä, Suomi24

”Paras lainapalvelu tällä hetkellä Suomessa. Itse olen ainakin saanut pelkästään hyvää palvelua tuolta. Toisaalta hoidankin maksuni aina ajallaan kaikkialle.”

Tyytyväinen asiakas, Suomi24

Hae lainaa tästä

Hae Aasa-lainaa

 • Yritys: Aasa Oy
 • Asiakaspalvelu: 010 80 8645, [email protected]
 • Postiosoite: Konalantie 6-8 B, 00370 Helsinki
Aasa.fi Aasa.fiArvio: 4,38/5. Yhteensä 88 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML