Ainalaina - Ainalaina.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 15 ääntä keskiarvo: 3,27/5
Loading...

Lainaa 200 - 1000 euroa yli 19 vuotiaille

Ainalaina.fi

Ainalaina.fi

Hae lainaa

Ainalaina.fi on tamperelaisen Oy Netford Capital Ltd:n tililuottopalvelu. Kaikki Ainalainan asiakkaat saavat käyttöönsä 2000 euron luottolimiitillä varustetun lainatilin, jolta voi nostaa rahaa itselleen aina tarpeen mukaan. Pienin mahdollinen kertanosto on 50 euroa.

Lainan nostaminen onnistuu pankkitunnuksilla ja ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen myös tekstiviestillä. Raha siirtyy tilille noin 10 minuutissa. Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Maksuhäiriöitä ei sovi olla.

Lainatilin avaamisesta ei peritä maksua ja silloin, kun luottoa ei ole avoimena, siitä ei makseta myöskään kuukausikuluja. Ainalainan luotto on edullisinta, jos sen maksaa pois kerralla ennen ensimmäistä kuukausierää. Tällöin siitä koituu maksettavaksi ainoastaan sangen kohtuullinen 13 % nostoprovisio. Kuukausimaksuihin puolestaan lisätään nimelliskoron lisäksi vielä ylimääräinen 5 euron tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko 1000 euron lainalle onkin huimaava 394,88 %.

Hae lainaa

  • Yritys: Oy Netford Capital Ltd
  • Asiakaspalvelu: 0600-30 17100, [email protected]
  • Postiosoite: PL 78, 33211 Tampere
Ainalaina.fi Ainalaina.fiArvio: 3,27/5. Yhteensä 15 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML