Aktia pankki - Sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelut

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 10 ääntä keskiarvo: 2,10/5
Loading...

Pankki, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelut

Aktia

Aktia

Aktia tarjoaa pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita sekä omien konttoreidensa kautta, että yhteistyökumppaneidensa avulla. Aktian juuret ovat vuonna 1825 perustetussa talletuspankissa, tehden siitä Suomen vanhimman yhä toiminnassa olevan talletuspankin. Aktia toimii pääsääntöisesti rannikkoalueilla, sekä pääkaupunkiseudulla. Vuonna 1993 osakeyhtiöksi tulleen Aktian omistavat suomalaiset Aktia- ja säästöpankkisäätiöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt.

Asiakkaita Aktialla on noin 350 000. Heitä palvellaan noin 70:ssä omassa toimipisteessä ja verkkopalveluiden kautta. Lainaa tarvitseville henkilöasiakkaille Aktia tarjoaa luottoja opintolainasta asuntolainaan. Kulutusluottojen osalta tarjolla on kertaluottoja tai jatkuvia luottoja. Aktiasta voi hakea sekä vakuudellista, että vakuudetonta kulutusluottoa. Jatkuvaluontoisista luotoista saatavilla on tiliin liitettävä Joustolimiitti tai Visa-luottokortti. Kotisivut: Aktia.fi

  • Yritys: Aktia Oyj
  • Asiakaspalvelu: 010 247 5000
  • Postiosoite: Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki
Aktia AktiaArvio: 2,1/5. Yhteensä 10 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML