Big Bank - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Big Bank

Big Bank on virolainen pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja ja säästötilejä myös suomalaisille. Tutustu tästä Big Bankin tarjontaan.

Big Bankin lainat

Big Bank tarjoaa suomalaisille kulutusluottoja, joiden suuruus vaihtelee 2000 ja 20 000 euron välillä ja laina-aika liikkuu puolen vuoden ja 12 vuoden välillä.

Yli 10 000 euron lainoja ei ole mahdollista hakea Big Bankilta yksin, vaan lainaa varten tarvitaan yhteishakija. Myös pienempiä kulutusluottoja voi hakea kumppanin kanssa, jolloin lainan kulut voivat madaltua – ainakin, jos molempien hakijoiden taloustilanne on hyvä.

Hakijoiden tulee olla vähintään 22-vuotiaita ja heidän pitää olla Suomen kansalaisia tai heillä täytyy olla oleskelulupa Suomeen.

Hakijoilla ei saa kummallakaan olla maksuhäiriömerkintöjä ja heidän kuukausittaisten tulojensa pitää riittää vanhojen velkojen, elämiskulujen sekä Big Bankin lainan lyhennysten maksuun.

Huomaa, että Big Bank myöntää myös nk. järjestelylainoja. Näiden lainojen avulla velallinen voi yhdistää aiempia kalliita ja pieniä luottojaan yhdeksi suureksi lainaksi, jonka hallitseminen on helpompaa. Tällaisella järjestelyllä voi ehkäistä maksuhäiriömerkintöjä ja viime kädessä ulosottoa.

Tämän verran Big Bankin kulutusluotto maksaa

Big Bankin lainat ovat keskimäärin kalliimpia kuin suomalaisten pankkien tarjoamat kulutusluotot ja luottokortit, mutta toisaalta edullisempia kuin pikavipit. Hinnat vaihtelevat suuresti asiakkaasta toiseen, mutta ainakin seuraavia vertailutietoja on mahdollista antaa:

 • Nimelliskoron lisäksi Big Bank perii lainoistaan 8,50 euron kuukausimaksun ja 95-195 euron avausmaksun, jonka suuruus riippuu lainasumman koosta.
 • Arvioitu nimelliskorko 3000 euron lainalle 5 vuoden maksuajalla on 13,9 prosenttia. Todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen 19,5 prosenttia.
 • Matalain kk-erä on 49 euroa. Tähän päästään, kun lainasumma on 2000 euroa ja maksuaikaa kuusi vuotta.
 • Maksuaikataulun muuttamisesta peritään 20-50 euroa.
 • Maksumuistutus 5 euroa.

Big Bankin säästötilit

Kulutusluottojen lisäksi Big Bank on alkanut tarjota myös suomalaisille määräaikaisia talletustilejä. Tilillä on kiinteä korko, joka perustuu lähinnä talletettuun summaan. Alkutalletus on aina vähintään 1000 euroa.

Talletuksia suojelee eurooppalaisten säädösten mukaisesti Viron talletusrahasto.

Koska Big Bankin tilillä on kiinteä korko, se ei kärsi muiden pankkitilien tavoin viitekorkojen putoamisesta. Big Bank onkin kenties Suomen tuottoisin tavallisille asiakkaille suunnattu säästötili.

Bigbank.fi yhteystiedot:

 • Puh: 09 4259 9691
 • Sähköposti: [email protected]
 • Skype: bigbankfi
 • Postiosoite: Bigbank / PL 334 / 00101 Helsinki
Big Bank Arvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML