CreditUp Prepaid Mastercard luottokortti - Creditup.eu

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 20 ääntä keskiarvo: 3,30/5
Loading...

www.Creditup.eu

CreditUp

CreditUp

CreditUp Mastercard kortti on uudenlainen pankkikortin ja luottokortin yhdistelmä. Maksuajan, eli luoton sijaan kortilla voi käyttää ainoastaan sinne jo etukäteen tallettamiaan varoja. Tässä mielessä se toimii kuten perinteinen pankkikortti (debit-kortti). CreditUp -kortilla pääsee kuitenkin hyödyntämään luotto poislukien muita perinteisesti vain luottokorttiin liitettyjä ominaisuuksia.

Sillä onnistuu verkkomaksaminen esimerkiksi hotellivarauksia tai lentolippuja ostettaessa kuten luottokortillakin. Myös asiointi ulkomailla tai kotimaassa onnistuu kuten tavallisen Mastercard -kortin haltijalta. Maksua vastaanottavalle ei ole eroa onko kyseessä prepaid luottokortti vai perinteinen luotollinen Mastercard.

Koska käytettävät varat talletetaan korttiin liitetylle tilille etukäteen, ei kortin saamisen esteenä ole luottohistoria tai tulorajat. Kortti on niin anonyymi ja turvallinen kuin vain on lain puitteissa mahdollista. Näin ei myöskään ole pelkoa, että ”kortin vinguttaminen” lähtisi käsistä, sillä lainaominaisuutta ei ole. Kortin tilillä oleville varoille ei kuitenkaan makseta myöskään talletuskorkoa.

Fyysisen kortin lisäksi CreditUpin valikoimasta löytyy virtuaalinen kortti. Virtuaalisen kortin ostaja saa haltuunsa kortin numeron ja turvatiedot puhelimitse, faksilla tai sähköpostitse, joten virtuaalisella kortilla voi maksaa verkossa, kuten tavallisestikin. Hankintahinnassa on eroa: fyysisen kortin maksaessa toimituskuluineen 49 euroa, virtuaalisen saa 5,95 eurolla.

Kuten perinteisissäkin luottokorteissa, myös käytöstä peritään maksuja. Kuukausi- tai vuosimaksua ei ole, mutta esimerkiksi käteisnostoista automaatista peritään 2,50 euro maksu ja kortin lataamisesta lataustavasta riippuen 1 – 8 prosenttia ladattavasta summasta.

  • Yritys: CreditCard24 Ltd
  • Asiakaspalvelu: 020 778 9494, [email protected]
  • Postiosoite: Suite 250 162,168 Regent Street, Lonton, W1B 5TD, United Kingdom
CreditUp CreditUpArvio: 3,3/5. Yhteensä 20 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML