Easyvippi laina 50 - 200 € - www.easyvippi.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 12 ääntä keskiarvo: 4,42/5
Loading...

www.easyvippi.fi

Easyvippi

Hae lainaa

Easyvippi tarjoaa pikalainaa ensiasiakkaille 50 euroa ja vanhoille asiakkaille aina 200 euroon asti. Isomman lainasumman saaminen edellyttää aina hyvin hoidettua edellistä lainaa. 50 euron lainan käsittelykulut ovat 18 euroa. Suurempien lainojen käsittelykulut vaihtelevat lainasumman ja laina-ajan mukaan 20 eurosta 55 euroon. Todellinen vuosikorko vaihtelee sivuston esimerkin mukaisesti 327,3 prosentista 938,6 prosenttiin.

Lainasumman luvataan siirtyvän hakijan tilille lähes heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen (Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia tai Paikallisosuuspankit). Lainaa voi hakea verkkopalvelussa rekisteröitymällä, ja tunnistautumisen jälkeen myös tekstiviestillä. Palveluun lähetetyt tekstiviestit maksavat 5 euroa per viesti. Laina-aika vaihtelee kahdesta viikosta 30:een vuorokauteen. Easyvippi tarjoaa myös mahdollisuuden eräpäivän siirtoon, jonka kulut ovat kahdesta tekstiviestistä muodostuvat 10 euroa.

Easyvippi pikalainan voi saada 20 -75-vuotias oikeustoimikelpoinen, vakituisesti Suomessa asuva hakija, jolla ei ole luottohäiriömerkintää.

Hae lainaa

  • Yritys: Suomen Rahoitusyhtiö Oy
  • Asiakaspalvelu: [email protected]
  • Postiosoite: PL 9, 04201 Kerava
Easyvippi Arvio: 4,42/5. Yhteensä 12 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML