Everyday - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Everyday

Everyday

Everyday on eräs tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä netin tililuotoista. Miten Everyday pärjää kilpailussa uusia tililuottoja vastaan? Laadimme vertailun.

Lue lisää ja katso artikkelin lopusta kattava vertailutaulukko.

Hae Everyday-tililuotto jopa 2000 € tästä!

Mikä on tililuotto?

Jatkuvat tililuotot ovat lainoja, joita voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Lainaa haettaessa solmitaan sopimus, jonka perusteella asiakas voi nostaa pieniä tai suurempia summia luottotililtä omalle pankkitililleen aina tarpeen mukaisesti. Kerralla avoinna saa olla enintään sovitun luottolimiitin verran lainaa. Kun tietty osuus luotosta on maksettu takaisin, se on nostettavissa jälleen uudestaan.

Yleensä tililuoton hinta koostuu nostoprovisiosta ja kuukausittaisesta nimelliskorosta. Tavallisesti tililuotosta ei peritä kiinteitä avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Everyday on netin tililuotoista vanhin

Hae Everyday-tililuotto jopa 2000 € tästä!

Everyday oli edelläkävijä Suomen tililuottojen markkinoilla. Vuosia sitten, kun muut nettilainat olivat kaikki niin sanottuja pikavippejä, Everyday tarjosi kuluttajille tililuottoa. Kun vuonna 2013 vanhanmalliset pikavipit kiellettiin korkokaton avulla, myös monet muut lainayritykset siirtyivät tarjoamaan tililuottoja. Nyt tililuotot lienevät suomalaisista nettilainoista suosituimpia.

Vertailtavat tililuotot

Tililuottoja tarjotaan moneen lähtöön. Osa on ylihintaisia, osa piilottelee kulujaan ja useimmat ovat miltei identtisiä keskenään hyvin pienin eroin. Valitsimme Everydayn rinnalle vertailtavaksi neljä luotettavaa tililuottoa:

  • Everyday on suomalaisista nettitililuotoista vanhin. Sen omistaa OPR-Vakuus Oy.
  • Ferratum Joustava. Suomalainen Ferratum on luotettava, kansainvälinen lainayritys.
  • Credit24 Joustolimiitti. Credit24 on osoittautunut jo pitkään netin halvimmaksi tililuotoksi.
  • OK Money limiitti. Kansainvälisen DFC Nordicin omistama OK Money oli ennen pikavippi, mutta tarjoaa nykyään tililuottoja.
  • Euroloan. Euroloan on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja joustavana tililuottona.

Vertailu 1: Lainasumma

Tyypillinen tililuoton limiitti on 2000 euroa. Ferratum ja Everyday tekevät juuri näin. Linjasta merkittävimmin poikkeaa Euroloan, joka tarjoaa jopa 10 000 euron tililuottoja. Myös OK Money (max. 2100 euroa) ja Credit24 (max. 3000 euroa) myöntävät hieman tavallista suurempia tililuottoja.

Pienin mahdollinen nosto vaihtelee huomattavasti lainayrityksestä toiseen. OK Moneylta ja Credit24:ltä ei voi nostaa 50 euroa pienempiä summia, kun taas Everyday tarjoa pienimmillään 20 euron nostoja. Ferratum ei rajoita nostosummaa: sen luottotililtä voi nostaa hyvin pieniäkin summia, jopa vain euron.

Vertailu 2: Nostoprovisio

Nostoprovisio on tärkeä osa tililuottojen hintaa. Sen merkitys korostuu etenkin tilanteissa, joissa lainaa ei aiota maksaa takaisin kuukausierissä vaan mahdollisimman nopeasti. Tällöin yleensä suurin osa lainan todellisesta vuosikorosta koostuu nostoprovisiosta. Vastaavasti nostokulujen merkitys pienenee, kun laina maksetaan pois mahdollisimman hitaasti.

OK Money jyrää muut tällä saralla: Se ei peri lainkaan nostoprovisiota. Credit24 tulee kakkosena 6,95 % nostoprovisiolla. Ferratum perii nostoista yhä sangen kohtuullisen 12,5 %. Everydayn nostoprovisio on 15 %. Euroloanilla nostopalkkion suuruus vaihtelee merkittävästi asiakkaasta ja nostetusta summasta riippuen, mutta enimmillään se on jopa 20,25 %.

Vertailu 3: Nimelliskorko

Nimelliskorko lisätään tililuoton avoimena olevaan lainapääomaan joka kuukausi. Everydayn kuukausikorko on 5 %, OK Moneyn 4 % ja Credit24:n vain 3,4 %. Ferratum on kalliimpaa yli 8 % nimelliskorolla.

Euroloanin nimelliskorko vaihtelee asiakkuustason mukana, mutta on yleisesti ottaen halvempaa kuin millään edellä mainitulla. Sen hintaa kuitenkin nostavat huomattavasti muut kulut.

Vertailu 4: Muut kulut

Osa tililuotoista ei peri nimelliskoron lisäksi mitään kuukausimaksuja. Tällaisia palveluita ovat vertailussamme Everyday, Credit24 ja Ferratum. Näihin lainoihin ei kätkeydy piilokuluja.

Euroloan ja OK Money perivät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, kun asiakkaalla on avointa velkasaldoa. OK Moneyn laskutuslisä on 6,90 euroa laskua kohden. Euroloanin tilinhoitomaksut vaihtelevat asiakkaasta riippuen, mutta enimmillään voivat olla jopa 24,50 euroa kuussa.

Vertailu 5: Lainan hakeminen

Lainan hakeminen tapahtuu kaikkien lainayritysten kohdalla helposti netin kautta. Euroloanin heikkoutena on vaikeus ennakkoon tietää lainan hintaa, sillä jokaiselle hakijalle räätälöidään oma lainansa.

Isoimmat erot koskevat silti ikärajaa. Euroloan tarjoaa tililuottoa jopa 18-vuotiaille. Credit24:llä ikäraja on 19 vuotta, OK Moneylla 20 vuotta ja Ferratumilla sekä Everydayllä 21 vuotta.

Hae Everyday-tililuotto jopa 2000 € tästä!

Everyday vs. Muut tililuotot: Kuka voittaa?

Seuraavaan taulukkoon on koottu viiden vertaillun tililuoton menestys viidellä eri sektorilla.

 

Lainasivu Limiitti Provisio Korko Muut € Haku Arvosana
Everyday ** ** ** ***** *** ***
Ferratum ** *** * ***** *** ***
Credit24 **** **** **** ***** ***** *****
OK Money *** ***** *** *** **** ****
Euroloan ***** * **** * *** ***

 

Lopputuloksen voidaan siis todeta, että Everyday ei ole kehittynyt tililuottomarkkinoiden mukana. Se on täysin pätevä vaihtoehto siinä kuin muutkin kilpailijansa, mutta ei erotu joukosta millään tavalla. OPR-Vakuuden pitäisikin harkita tililuottonsa kehittämistä, että se pystyisi tarjoamaan asiakkaille jotakin erityistä.

Everydayn ehkä kiinnostavin puoli liitty verkkomaksuun. Everyday tarjoaa nimittäin luottotilien ohella mahdollisuutta suorittaa luottokortin tapaisia virtuaalisia maksuja. Tässä suhteessa se on ehkä hieman edellä kilpailijoitaan.

Kokonaisuudessaan suosittelemme kuitenkin mieluummin Credit24 Joustolimiittiä, joka on edullisempi kuin Everyday ja aivan yhtä luotettava. Jos Credit24 ei myönnä sinulle lainaa, voi Everyday kuitenkin olla aivan kelvollinen vaihtoehto.

Älä kuitenkaan unohda muitakaan kilpailijoita. Esimerkiksi tuoreena lainamarkkinoille palannut OK Money on oikein hyvä tarjokas etenkin sen vuoksi, ettei se peri nostoprovisiota. Myös sen maksuerät ovat hyvin hillityn kokoisia.

Netin vakuudettomia tililuottoja parempi vaihtoehtokin tosin löytyy: Perinteiset pankkien tarjoamat Visa- ja MasterCard-luottokortit ovat merkittävästi edullisempia kuin yksikään tässä artikkelissa vertailluista luotoista. Näihin lainoihin kannattaakin tarttua vain, jos pankki ei suostu luottokorttia myöntämään.

Everyday EverydayArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML