Fleksiluotto.fi - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Tiliuotto max. 2100 euroa

Fleksiluotto.fi

Fleksiluotto.fi

Hae lainaa

Fleksiluotto on netin kautta haettava tilimuotoinen kulutusluotto, jonka enimmäissuuruus on 2100 euroa. Lue tästä, miten Fleksiluottoa haetaan ja millaisia ominaisuuksia lainalla on.

Fleksiluotto on tililuotto

Fleksiluotto on niin sanottu tililuotto. Nämä nykyään sangen yleiseksi käyneet kulutusluotot ovat ikään kuin luottokortteja ilman korttia. Asiakkaalle avataan luottotili, jonka suuruus usein noin 2000 euroa tai enintään muutama tonni. Tililtä voi nostaa rahaa netin kautta tai tekstiviestillä itselle sopivina annoksina. Pienimmillä nostoilla tililuotto toimii käytännössä kuin pikavippi. Jos koko tilin tyhjentää, tililuotto muistuttaa enemmän keskisuurta kulutusluottoa.

Laina maksetaan takaisin joko kerralla tai osissa. Jos laina maksetaan pois heti ennen ensimmäistä kuukausierää, sille ei kerry nimelliskorkoa – ainoastaan nostoprovisio. Jos luoton haluaa maksaa pois erissä, sen avoin osuus kerryttää joka kuukausi lisää kuluja.

Kun tietty osa avoimesta lainasta on maksettu takaisin, se on jälleen nostettavissa uudestaan heti, kun maksu on kirjautunut tililuottoyrityksen järjestelmään.

Tililuottoja tarjoavat niin pankit kuin pankkien ulkopuolella toimivat luottoyrityksetkin.

Fleksiluoton suuruus ja kulut

Fleksiluotto on aina suuruudeltaan 2100 euroa. Tätä summaa ei tarvitse käyttää kokonaan, vaan asiakas voi nostaa itselleen sopivia määriä tarpeen mukaan. Jokaisesta nostosta koituu asiakkaalle maksettavaksi 11 % provisio. Kuukausittain avoin luotto kerryttää 8,5 % nimelliskorkoa. Avausmaksua ei peritä eikä lainasta koidu kuluja silloin, kun luottoa ei ole lainkaan avoimena.

Lainan laskennallinen todellinen vuosikorko on 235,1 %, jos koko lainasumma nostetaan tililtä yhdellä kertaa ja maksetaan takaisin hitaimmalla mahdollisella maksutahdilla eli vuoden aikana. Euromääräisesti lainan hinnaksi tulee tällöin 1708,47 euroa.

Lainan voi maksaa pois koska tahansa, jolloin se lakkaa kerryttämästä korkoa.

Huomaa, että paperimuotoisesta laskusta peritään kolmen euron laskutuslisä. Kannattaa siis pyytää lasku sähköpostitse.

Fleksiluottoa haetaan netin kautta

Fleksiluoton hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella. Hakija ilmoittaa Fleksiluotolle omat taloustietonsa (esim. tulotaso, muut velat) ja tunnistautuu verkkopankin kautta. Tunnistautuminen täytyy tehdä vain kerran – myöhemmin lainaa voi nostaa myös suoraan puhelimen avulla ilman tunnistautumista.

Lainan hakeminen on toimistoaikaan nopeaa. Ensimmäisen noston voi saada tililleen jopa alle vartissa.

Onko Fleksiluotto fiksu laina?

Fleksiluotto ei ole yhtä kallis kuin pahamaineisimmat tililuotot, kuten Suomen Rahoitusyhtiön ylihinnoitellut tuotteet. Se ei myöskään ole yhtä edullinen kuin osa kilpailijoistaan, kuten Credit24. Ja se häviää hinnassa moninkertaisesti pankkien kulutusluotoille ja perinteisille luottokorteille.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: Puh 0600 418 751, Email [email protected]
Fleksiluotto.fi Fleksiluotto.fiArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » Fleksiluotto.fi

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML