Freedom Rahoitus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 8 ääntä keskiarvo: 4,25/5
Loading...

Vakuudettomat luotot 1-12v

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Hae lainaa

Freedom Rahoitus on maksuton lainojen vertailupalvelu. Palveluun on koottu useiden luotonantajien vakuudettomia lainoja 500 eurosta aina 20 000 euroon asti. Vakuudellisia kulutusluottoja voi hakea 25 000 euroon asti pisimmillään 25 vuoden maksuajalla.

Verkkopalvelussa täytetään hakulomake, jonka jälkeen Freedom Rahoitus etsii hakemuksen tietojen perusteella useamman lainanantajan tuotteista lainaajalle sopivimman. Hakemuksen voi jättää myös soittamalla asiakaspalveluun. Hakija saa aina henkilökohtaisen yhteyshenkilön.

Palvelun kautta haettavat vakuudettomat lainat ovat takaisinmaksuajaltaan vuodesta 12:een vuoteen. Sivustolla on myös lainalaskuri, jolla voi suuntaa antavasti arvioida tulevan kuukausierän lainasumman ja -ajan perusteella.

Freedon Rahoitus kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään, joka on toiminut Ruotsissa vuodesta 2004, Norjassa vuodesta 2007 ja Suomessa 2009 alkaen.

Hae lainaa tästä

Freedom lainaa 1.000 – 30.000 EUR!

Hae lainaa

  • Yritys: Freedom Rahoitus Oy
  • Asiakaspalvelu: 09 4241 4440, asiakas­[email protected]­rahoitus.fi
Freedom Rahoitus Freedom RahoitusArvio: 4,25/5. Yhteensä 8 arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » Freedom Rahoitus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML