Handelsbanken kulutusluotto - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 20 ääntä keskiarvo: 2,50/5
Loading...

Handelsbanken

Handelsbanken

Handelsbanken on vuonna 1870 Tukholmassa perustettu pohjoismainen yleispankki. Suomessa pankki on toiminut vuodesta 1985. Tällä hetkellä Handelsbankenilla on Suomessa 45 konttoria eri puolilla maata ja lähes 700 työntekijää.

Ensimmäinen Suomen edustusto perustettiin Helsingin Aikataloon ja ensimmäinen katutason konttori avattiin Helsingin Etelärantaan vuonna 1994. 1990-luvun pankkikriisistä Handelsbanken selvisi ainoana pohjoismaisena pankkina ilman valtion pankkitukea.

Handelsbankenin kulutusluotto on nimeltään TosiKätevä. Luottoraja on 2 000 – 20 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia riippuen maksukyvystä. Luotto on jatkuvaluonteinen, eli luottoa lyhennettyä on se jälleen uudelleen nostettavissa. Handelsbankenin nettisivun esimerkin mukaisen 5 000 euron luoton todellinen vuosikorko on 8,12 %. Perustamismaksuna peritään 100 euroa ja tilinhoitopalkkiota 5 euroa kuukaudessa. Kotisivut: Handelsbanken.fi

Handelsbanken HandelsbankenArvio: 2,5/5. Yhteensä 20 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML