Laina.com 50 - 1 000 euroa - www.laina.com

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 3 ääntä keskiarvo: 4,67/5
Loading...

www.laina.com

Laina.com

Hae lainaa

Suomalaisessa Laina.com pikalainapalvelussa voi lainasumman valita lähes portaattomasti. Lainaa voi hakea 50 – 1 000 euroa 7 – 90 päivän laina-ajalle. Yli kuukauden kestoiset lainat voi maksaa takaisin kuukausittaisissa erissä. Mikäli lainan maksaa takaisin ennen eräpäivää, saa alennusta lopullisista kustannuksista. Luoton hakemiseen riittää 18 vuoden ikä. Isompia lainasummia myönnettäneen kuitenkin vain mikäli on hoitanut aiemman, pienemmän lainan Laina.comille sopimuksen mukaisesti.

Ensimmäinen laina on haettava riittävän tunnistautumisen takaamiseksi verkkohakemuksella. Seuraavat lainat voi tämän jälkeen hakea myös tekstiviestitse Laina.com myöntämää PIN-koodia käyttäen. Tekstiviestistä veloitetaan 2 euroa per viesti ja kaksi viestiä vaaditaan hakuprosessin läpikäymiseen.

Laina.comin pikalainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 416 prosentista 1 281 prosenttiin (nopean maksajan etua ei huomioitu).

Hae lainaa

  • Yritys: Lainacom Oy
  • Asiakaspalvelu: 010 219 5510, [email protected]
  • Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku
Laina.com Arvio: 4,67/5. Yhteensä 3 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML