Monetti pikavippi - Monetti.fi

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 28 ääntä keskiarvo: 4,82/5
Loading...Loading...

www.Monetti.fi

Monetti

Monetti

Hae lainaa

Pikalainoja tarjoava Monetti on osa norjalaista Folkia AS-rahoituskonsernia, jolla on toimintaa Suomen ja Norjan lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa.

Tunnistautumisen jälkeen lainan hakeminen onnistuu sekä tekstiviestillä, että internetin välityksellä. Vaatimuksena on: vakituinen osoite Suomessa, vähintään 21-vuoden ikä, kunnossa olevat luottotiedot, sekä omiin nimiin rekisteröity matkapuhelinnumero. Tekstiviestillä hakeminen on mahdollista Monetin myöntämällä PIN-koodilla sen jälkeen kun ensimmäinen laina on maksettu sopimusehtojen mukaisesti takaisin.

Monetti tarjoaa 100 – 700 euron suuruisia lainoja aina sadan euron porrastuksella. Ensimmäisellä kerralla suurin haettava lainasumma on 300 euroa. Kulut vaihtelevat lainasumman ja -ajan mukaan 17 eurosta 171 euroon. Todellinen vuosikorko on pienimmillään 142,6 % 700 euron lainalle 90 päivän laina-ajalla ja enimmillään 6 598,6 % 200 ja 400 euron lainalle 14 päivän laina-ajalla. Lainan hakemisesta ei peritä erillisiä maksuja.

Hae lainaa

  • Yritys: Folkia AS, Suomen sivuliike
  • Asiakaspalvelu: 09 4241 5724, info@monetti.fi
  • Postiosoite: Yrjönkatu 8-10 A 12, 00120 Helsinki
Monetti MonettiArvio: 4,82/5. Yhteensä 28 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2014 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML