Nooa Pankki

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 11 ääntä keskiarvo: 1,82/5
Loading...

Säästöpankki

Nooa

Nooa

Pääkaupunkiseudulla, Keravalla ja Järvenpäässä toimiva Nooa Säästöpankki kuuluu alueellisten ja paikallisten pankkien Säästöpankkiryhmään. Nooan asiakaskuntaan kuuluu yksityisasiakkaat, ammatinharjoittajat, sekä pienyritykset. Vaikka Nooa Säästöpankilla itsellään on toiminta-alueellaan kymmenen konttoria, Säästöpankkiryhmän yhteistyön kautta asiakkaan käytettävissä on yli 400 säästöpankkien konttoria ympäri Suomen.

Nooa Säästöpankilla on täysin suomalainen omistus. 96,3 prosenttia osakkeista on Säästöpankeilla ja loput Suomi-yhtiöllä. Henkilöstöä omissa konttoreissa Nooalla on 70. Yhteistyökumppaneita säästöpankkitoiminnan ulkopuolella ovat mm. Keskinäinen Lähivakuutus, Henkivakuutusosakeyhtiö Due, Sp-Rahastoyhtiö, sekä Habita kiinteistönvälitys.

Yksityisasiakkaan lainapalveluista Nooan valikoimiin kuuluu asuntolaina (ASP-tilimahdollisuudella), opintolaina, sekä joustoluotto. Joustoluottoa voi hakea 2 000 – 20 000 euroa ja siihen saa tarvittaessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kotisivut: Nooa.fi

  • Yritys: Nooa Säästöpankki Oy
  • Asiakaspalvelu: 010 436 6400
Nooa NooaArvio: 1,82/5. Yhteensä 11 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML