Nopsalaina - www.Nopsalaina.fi lainaa 500 - 6000 euroa ilman takaajia

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 28 ääntä keskiarvo: 4,57/5
Loading...

www.Nopsalaina.fi

Nopsalaina.fi

Nopsalaina.fi

Hae lainaa

Nopsalaina on pikalainapalvelu, josta on mahdollista saada lainaa 2000 – 20000 euroa. Laina-aika vaihtelee kuudesta 120:een kuukauteen. Vuosikorko on 9 – 14 prosenttia + asiakaskohtainen marginaali. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 8 euroa, jonka lisäksi veloitetaan lainaa otettaessa sopimuspalkkiona 95 – 195 euroa riippuen lainasummasta. Tarkemmat kustannukset näyttävät tältä

  • Lainasummille 2500 euroon asti 95 EUR
  • Sopimuspalkkio 2501 – 4000 euron lainasummille 145 EUR
  • Sopimuspalkkio yli 4000 euron lainasummille 195 EUR
  • Tilinhoitomaksu 8 EUR/kk

Nopsalaina ei ole erityisen kallis laina, joskaan ei erityisen edullinenkaan. Jos sinulla on hyvät säännölliset tulot ja olet yli 30-vuotias, Nopsalaina tarjoaa erittäin kilpailukykyistä lainaa. Toisaalta jos tulosi eivät ole kovin isot tai olet hieman nuorempi, on Nopsalaina kallis mutta sitä on sentään mahdollista saada.

Ikäraja ja luottotiedot

Yli 500 euron lainoihin vaaditaan vähintään 22 vuoden ikä. Yli 3 500 euron lainaa hakeakseen tulee olla vähintään 27-vuotias. Kaikkiin lainoihin vaaditaan puhtaat luottotiedot, sekä vähintään 1 000 euron nettokuukausitulot. Takaaja vaaditaan vain perustuotteesta poikkeaviin, yli 6 000 euron lainoihin.

Miten haetaan?

Nopsalainaa voi hakea verkkohakemuksella tai Nopsalainan toimipisteessä. Hakemuksen yhteydessä vaaditaan palkkakuitti tai tiliote, josta näkyy viimeisen puolen vuoden tulot. Sivustolla on lainalaskuri, jolla voi laskea suuntaa-antavan kuukausierän määrän perustuen lainasummaan ja takaisinmaksuaikaan.

Ehdottomasti helpoin tapa on kuitenkin nettihakemus.

Lainan lyhennys

Lainan lyhentäminen tapahtuu aina kuukaisittaisina tasaerinä. Lyhennysvapaata on mahdollista saada kaksi kuukautta vuodessa. Sivuston esimerkin mukaiselle 6 000 euron lainalle kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko on 33 prosenttia.

(Nopsalaina on osa BIGBANK:ia)

Hae lainaa

  • Yritys: BIGBANK AS Suomen sivuliike
  • Asiakaspalvelu: 09 4259 9691, [email protected]
  • Postiosoite: PL 334, 00101 Helsinki
Nopsalaina.fi Nopsalaina.fiArvio: 4,57/5. Yhteensä 28 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML