Nordea (ent. Merita)

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 12 ääntä keskiarvo: 2,33/5
Loading...

Entinen Merita Pankki

Nordea

Nordea

Nordea syntyi vuonna 2001 suomalais-ruotsalaisen MeritaNordbankenin, tanskalaisen Unibankin ja norjalaisen Christiania Kreditkassen yhdistyessä. Nykyisin Nordea-konsernilla on noin 10 miljoonaa asiakasta, joista lähes 6,1 miljoonaa käyttää verkkopankkia. Konttoreita Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Baltian maissa on noin 1 400.

Henkilöasiakkaille Nordea tarjoaa palveluita säästämiseen ja sijoittamiseen, henki-, eläke- ja vahinkovakuutuksia, sekä lainoja ja luottoja. Vakuudettomasta kulutusluotostaan Nordea käyttää nimeä Joustoluotto. Ilman vakuutta on mahdollista saada Joustoluottoa 400 – 25 000 euroa.

Lisäksi Check-in asiakkaille tarjotaan käyttötiliin liitettävää, ainoastaan marginaalikorkoista luottolimiittiä 200 eurosta 500 euroon. Check-in asiakkuus on 18-28-vuotiaille tarkoitettu asiakasohjelma. Myös Joustoluoton avausmaksu ja korko on pienempi asiakasohjelmaan kuuluville. Kotisivut: Nordea.fi

  • Asiakaspalvelu: 0200 3000
Nordea NordeaArvio: 2,33/5. Yhteensä 12 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML