Onnen.fi on erittäin kallis kulutusluotto - lue arvostelu!

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 2 ääntä keskiarvo: 3,00/5
Loading...

300-2500 euroa heti tilille

Onnen.fi

Onnen.fi

Hae lainaa!

Onnen.fi on 4finance Oy:n pyörittämä lainasivusto. Koska Suomen markkinoilla on valtavasti erilaisia kulutusluottoja, parhaan valitseminen on todella vaikeaa. Selvitimme puolestasi, kannattaako Onnen.fi -lainaa ottaa. Lue lisää.

Tällaista on Onnen.fi -laina

Onnen.fi -kulutusluoton suuruus on sivuston tarjoaman lainalaskurin mukaan 300 – 2500 euroa. Kuitenkin muiden sivustolla olevien dokumenttien perusteella ilmeisesti jopa 3000 euron laina on mahdollinen. Maksuaika on 1-24 kuukautta.

Sivustolla tarjottujen virallisten tietojen mukaan Onnen.fi -lainan nimelliskorko on 50-55 % ja todellinen vuosikorko lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen 63-71 %. 3000 euron luoton tapauksessa 24 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on kaikkine lisäkuluineen 63 %.

Kuitenkin oikeasti Onnen-luoton todellinen vuosikorko voi olla paljon mainittua korkeampi. Esimerkiksi 2150 euron laina 10 kuukauden maksuajalla on vuosikoroltaan 202 %. Äärimmillään todellinen vuosikorko on 2500 euron lainasummalla ja yhden kuukauden maksuajalla – 435 %!

Tämä on huimaava korkotaso. Ole siis varuillasi, kun haet Onnen.fi -kulutusluottoa. Hinta voi olla korkeampi, kuin sivustolla ensin ennustetaan. Voi olla parempi hakea luottoa muilta verkkosivustoilta.

Näin haet Onnen.fi -lainaa

Jos kuitenkin haluat kokeilla Onnen.fi -lainaa, sen voi tehdä verkkolomakkeella. Lainapäätös tapahtuu välittömästi, ja rahat siirretään asiakkaan tilille viidessätoista minuutissa, kunhan toimisto vain on auki – eli klo 7-23 välisenä aikana. S-Pankin ja Ålandsbankenin tileille rahan siirtyminen kestää tosin hieman kauemmin, 1-2 pankkipäivää. POP Pankin asiakkaat eivät voi hakea lainkaan Onnen.fi -lainaa, sillä heillä ei ole käytössään verkkopalveluiden käyttämää Tupas-tunnistusta.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa.

Huomaa myös nämä asiat Onnen-kulutusluotosta

  • Onnen.fi ei tarjoa lainaa lainan päälle. Eli jos sinulla on jo 4finance Oy:n palveluista otettu laina, hakemuksesi hylätään. Huomaa, että myös Vivus.fi -vippipalvelu kuuluu 4financelle.
  • Toisin kuin lainasivustolla eräässä kohtaa väitetään, nykyisin Onnen.fi -lainaa ei käsittääksemme ole mahdollista hakea puhelinsoitolla, vaan ainoastaan verkkolomake ja verkkotunnistautuminen ovat kelvollinen hakumenetelmä.
  • Lainan voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä ilman kuluja. Lainan voi myös maksaa takaisin etukäteen koska tahansa ilman ylimääräisiä maksuja.

Hae lainaa!

  • Asiakaspalvelu: Arkisin 7 - 23, Lauantaisin 10 - 18, Sunnuntaisin 10 - 14Lainapalvelu: Joka päivä 7 - 23Puhelinnumero: 0600 550 760 [email protected]
  • Postiosoite: Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki
Onnen.fi Onnen.fiArvio: 3/5. Yhteensä 2 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML