Osuuspankki - OP-Pohjola ryhmä

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 10 ääntä keskiarvo: 1,60/5
Loading...

OP-Pohjola ryhmä

Osuuspankki

Osuuspankki

Osuuspankit ovat itsenäisiä osuuskuntamuotoisia paikallisia pankkeja, jotka kuuluvat OP-Pohjola ryhmään. Pääkaupunkiseudulla Osuuspankki toimii pörssiyhtiönä, Helsingin OP Pankki Oyj:nä. Osuuspankkien omistajajäsenyys antaa mahdollisuuden osallistua pankin päätöksentekoon jäsen ja ääni -periaatteella. Osuuskunnan jäseneksi pääsee maksamalla osuusmaksun.

Osuuspankkien historia yltää 1900-luvun alkuun ja nykyinen OP-Pohjola ryhmä muodostui vakuutusyhtiö Pohjolan oston myötä vuonna 2005. Nykyisellään OP-Pohjola ryhmä siis tarjoaa perinteisten pankki- ja sijoituspalveluiden lisäksi myös vakuutuspalveluita sekä yksityis-, että yritysasiakkaille.

Henkilöasiakkaille Osuuspankki tarjoaa asuntolainaa, kulutusluottoa ja opintolainaa.

Kulutusluottoja löytyy useita kertaluonteisista Pankkilainasta (vakuudellinen) ja Täsmäluotosta (vakuudeton 3 000 – 15 000 euroa) jatkuvakäyttöisiin Joustoluottoon (vakuudeton 1 000 – 8 500 euroa) ja Jatkuvaan luottoon (vakuudellinen).

Kotisivut: Op.fi
Wikipedia: OP

Osuuspankki OsuuspankkiArvio: 1,6/5. Yhteensä 10 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML