POP Pankki tarjoaa vakuutusta ja lainaa - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 11 ääntä keskiarvo: 2,36/5
Loading...

POP Pankki

POP Pankki

Ennen paikallisosuuspankkeina tunnetut pankit ovat yhdistyneet vuonna 1997 POP pankiksi. POP Pankkiryhmä koostuu 38:sta eri puolella Suomea toimivasta pankista. Vuoden 2011 alussa POP Pankeilla oli yhteensä noin 315 tuhatta asiakasta. Henkilöstöä oli vuoden alussa 726.

POP Pankin toiminta-ajatus on olla ihmisläheinen ja se onkin valittu kahdeksan kertaa Suomen parhaaksi asiakaspalvelupankiksi Taloustutkimus Oy:n tutkimuksissa.

Tarjottavat lainat

Asunto- ja opintolainan lisäksi POP Pankista on mahdollista hakea POP Joustoa. Se on vakuudellinen kulutusluotto, jonka määrä, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan asiakaskohtaisesti. POP Joustoa lyhennettyäsi on mahdollista jälleen käyttää samaa, jo aikaisemmin sovittua luoton määrää. Sivuston esimerkin mukaiselle 5 000 euron lainalle kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8,99 prosenttia.

Vakuutukset

POP Pankin kautta on mahdollista myös hankkia erilaisia vakuutuksia: POP Säästövakuutuksen avulla voi säästää sijoittamisen avulla ja säästettyjä varoja on verotuksen kannalta helpompi siirtää perillisille; POP Eläkevakuutus on sijoitusmuoto, jonka hyödyt voi nostaa eläkeiässä, eli täytettyään 63 vuotta; POP Perusturva on tapaturmavakuutus, joka ei vaadi minkäänlaista terveysselvitystä, mutta jonka yläikäraja on 55 vuotta; Matkavakuutuksen voi ottaa lyhyenä yhden matkan kattavana tai vaikka koko vuodeksi. Lisäksi saatavana on Lainavakuutus, jolla voi turvata lainansa takaisinmaksun. Kotisivut: POPPankki.fi

POP Pankki POP PankkiArvio: 2,36/5. Yhteensä 11 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML