Rahalaitos - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Rahalaitos

Rahalaitos

Hae lainaa

Rahalaitos välittää jopa 40 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja suomalaisille. Lue lisää ja hae lainaa.

Rahalaitoksen lainatiedot

Rahalaitos välittää kuluttajille vakuudettomia lainoja, joiden suuruus on vähintään 500 euroa ja enintään 40 000 euroa. Lainoille myönnetään 2-15 vuotta maksuaikaa. Lainan käyttötapaa ei lähtökohtaisesti udella.

Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa tai yksin. Yksin haettaessa lainojen hinnat voivat olla korkeampia ja etenkin suuremmat lainasummat voivat olla tiukassa. Yhteishakija on yleensä puoliso. Molemmilla hakijoilla pitää olla raha-asiat kunnossa.

Hakemusta täytettäessä hakija ilmoittaa perustietonsa, kuten henkilöllisyytensä, siviilisäätynsä, perhetilanteensa, palkkatasonsa ja aiempien avoimien lainojen määrän.

Rahalaitoksen kautta voi hakea myös lainaa pienempien luottojen yhdistämiseksi. Lainojen yhdistäminen isomman lainan avulla voi alentaa luottojen korkokuluja ja kuukausimaksuja sekä helpottaa luottojen hallitsemista.

Miten Rahalaitos kilpailuttaa lainasi?

Rahalaitos lähettää lainahakemuksen useille lainayrityksille. Hakija saa sähköpostiinsa parhaat tarjoukset. Lainatarjouksia ei tarvitse hyväksyä. Palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään eikä hakemisesta koidu mitään kuluja. Rahalaitos saa tulonsa yhteistyökumppaneiltaan.

Nopeimmillaan lainarahat voi saada tilille samana päivänä. Etenkin isompien kulutusluottojen tapauksessa hakemuksien käsittelyyn ja lainarahojen siirtämiseen menee kuitenkin enemmän aikaa. Koska Rahalaitos ei tee yhteistyötä varsinaisten pikavippifirmojen kanssa, mitään salamalainaa sieltä ei tipu. Toisaalta hinnatkin ovat kohtuullisempia.

Rahalaitokselta voi hakea lainaa vähintään 20-vuotias suomalainen, jolla on 10 000 euron vuositulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei hakijalla sovi olla.

Onko Rahalaitoksen palvelu hyödyllinen?

Huomaa, että Rahalaitos.fi ei tee yhteistyötä kivijalkapankkien kanssa. Halvinta lainaa saa yhä Nordealta, Danske Bankilta ja muilta perinteisiltä pankeilta.

Sen sijaan Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat ainakin Nordax Bank, Halino, Lainaamo, Bigbank, Collector, Euroloan, Avida, Cashbuddy ja Svea. Kaikki nämä ovat luotettavia yleispohjoismaisia toimijoita. Epämääräisiä pikavippifirmoja ei valikoimaan kuulu.

Rahalaitoksen kilpailutuspalvelu voi olla hyödyllinen tilanteessa, jossa hakija ei saa lainaa oikealta pankilta, mutta tulot riittävät kalliimman nettilainan ottamiseen. Tällöin Rahalaitos saattaa parhaimmillaan löytää hakijalle edullisemman tarjouksen kuin mitä tämä itse osaisi hakea. Ihmeitä ei kuitenkaan kannata odottaa. Lähtökohtaisesti Rahalaitoksen kautta ei saa edullisempaa lainaa kuin sen yhteistyökumppanien verkkosivuilta suoraan haettuna.

 

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: Puh: 0923113670 / Email: [email protected]
  • Postiosoite: Rahalaitos.fi / Eone Oy Kalevantie 7 C 33100 Tampere
Rahalaitos RahalaitosArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML