Risicum 500 eur - 1000 eur heti. Arvostelu ja kokemukset

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 1 ääntä keskiarvo: 5,00/5
Loading...

Risicum lainaa 500 eur - 1000 eur

Risicum.fi

Risicum.fi

Hae lainaa tästä!

Risicum on ollut osa Suomen lainamarkkinoiden vakiovarustusta jo pikavippien kulta-ajoilta lähtien. Yhä nykyään Risicum on yksi Suomen tunnetuimmista pienlainoja tarjoavista verkkosivuista. Mutta kuinka Risicum pärjää kilpailussa tuoreita haastajia vastaan? Lue lisää.

Kuka Risicumin omistaa?

Risicum on DFC Nordic Oy:n omistama vuonna 2005 perustettu lainasivusto. DFC Nordic on osa amerikkalaista Dollar Financial Groupia, joka toimii kahdeksassa maassa ja palkkaa noin 5000 työntekijää. Yrityksellä on toimipiste Turussa ja Helsingissä.

Risicumin kertaluotto

Risicum tarjoaa 500, 750 ja 1000 euron suuruisia kertaluottoja. Kaikkien lainasummien tapauksessa maksuaikaa on 12 kuukautta, vain kuukausierien suuruus vaihtuu lainan suuruuden mukaan.

Lainan nimelliskorko on 24,5 % vuodessa. Tähän lisätään nostopalkkio 9,25 %. Risicumin kertalainan todellinen vuosikorko on 49,16 %.

Huomaa, että Risicum odottaa hakijalta todistusta tuloistaan paperikopiona, paitsi jos hakija suostuu käyttämään ilmaista Instantor-palvelua, joka hoitaa hakijan tulojen tarkistamisen. Instantorin avulla rahat voidaan siirtää tilille miltei välittömästi.

Risicum joustolaina

Risicumilta saa myös tililuottoa. Kaikille hakijoille luotto myönnetään samansuuruisena eli 2050 euron limiitillä. Tältä luottotililtä asiakas voi nostaa haluamansa määrän rahaa tarpeen mukaisesti aina luottorajaan saakka.

Joustolainan nimellinen vuosikorko on 29 %, jonka lisäksi nostoista peritään 12,5 % palkkio. Arvioitu todellinen vuosikorko täydelle 2050 euron luotolle on 61,99 %.

Kuka voi hakea Risicum-lainaa?

Risicum tarjoaa pienlainojaan 20-75-vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla ei ole luottohäiriöitä. Jos Risicum hakijan tulojen perusteella päättää, ettei asiakas ole maksukykyinen, se saattaa päättää kieltäytyä tarjoamasta lainaa sen kummemmin asiaa selittelemättä.

Kannattaako Risicum-laina?

Risicumin kertaluotto on kalliimpi kuin monien kilpailijoiden, vaikkapa Ostosrahan kulutusluotto. Lainasivustot, jotka valikoivat asiakkaansa Risicumia ja Ostosrahaa tarkemmin, tarjoavat lainaa vielä halvemmalla. Tällaisia ovat esimerkiksi Halino ja Nopsalaina.

Risicumin tililuotto sen sijaan on todellisen vuosikorkonsa puolesta halvemmasta päästä luottoja. Se ei ole lainkaan kehnompi vaihtoehto. Vielä parempi vaihtoehto on toki oikea luottokortti tai pankin käyttöluotto.

Risicumin yhteystiedot

Puh: 0200 90900 (pvm/mpm)

Sähköposti: [email protected]

Laskutuksen ja perinnän asiakaspalvelu

Puh: 020 456 0000

Sähköposti: [email protected]

Hae lainaa tästä!

  • Asiakaspalvelu: 0200 90900 (pvm/mpm) [email protected]
  • Postiosoite: DFC Nordic Oy / Risicum PL 710 20101 Turku
Risicum.fi Risicum.fiArvio: 5/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML