S-Pankki - S-Joustoluotto lainaa 2000 - 10 000 euroa

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 21 ääntä keskiarvo: 2,00/5
Loading...

2000 - 10 000€ kulutusluotto

S-Pankki / S-Joustoluotto

S-Pankki / S-Joustoluotto

S-Pankki on lokakuussa 2007 aloittanut täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kauppapankki. Kauppapankkiajatus tarkoittaa, että S-Pankin palvelut on suunnattu S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille.

Päivittäisten raha-asioiden hoidon, kuten tilin ja verkkopankin lisäksi S-Pankki tarjoaa muiden pankkien tavoin myös luottoja. Jatkuva korttiluotto on saatavissa S-Etukortin yhteyteen Visa-ominaisuuden muodossa. S-Tuoteluotolla voi rahoittaa S-ryhmässä tehtäviä ostoksia. Luotto on kertaluotto 200 – 5 000 euroa keskimäärin 30 vuorokauden korottomalla maksuajalla. 1 500 euron esimerkkiluotolle kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 8,420 prosenttia.

S-Joustoluotto – 2000 – 10 000 euron kulutusluotto

S-Joustoluotto on 2 000 – 10 000 euron kulutusluotto, jonka voi käyttää normaalin kulutusluoton tavoin haluamallaan tavalla myös S-ryhmän ulkopuolella. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 12,801 % 2 000 euron esimerkkisummalle.

  • Yritys: S-Pankki Oy
  • Asiakaspalvelu: 010 768 011
  • Postiosoite: PL 77, 00088 S-ryhmä
S-Pankki / S-Joustoluotto S-Pankki / S-JoustoluottoArvio: 2/5. Yhteensä 21 arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » S-Pankki / S-Joustoluotto

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML