SveaDirekt.fi - Svea Direkt

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 15 ääntä keskiarvo: 2,60/5
Loading...

Vakuudeton laina

SveaDirekt.fi

SveaDirekt.fi

SveaDirekt-lainan päätuote on ruotsalaisen Svea Ekonomi Ab:n vakuudeton laina. Lainan avausmaksu on 80 euroa ja käsittelykulu 8 euroa kuukaudessa. Laina on haettavissa SveaDirekt-verkkopalvelun kautta. Laina myönnetään 20-65 vuotiaalle, jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vähintään 18000 euron tulot (tai yhteisvastuullisesti haettuna 9000 euroa). Hakijan tulee myös olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Lainan vähimmäismäärä on 500 euroa ja enimmäismäärä 8500 euroa. Takaisinmaksuaika on kahdesta vuodesta kymmeneen vuoteen.

Privatlaina -nimellä tarjotaan vakuudetonta lainaa samankaltaisin ehdoin, mutta hakijalla saa olla enitään kaksi vähintään vuoden vanhaa, pois suoritettua luottohäiriömerkintää. Vähimmäismäärä on pienempi, 200 euroa ja takaisinmaksuaika voi olla lyhimmillään vuoden pituinen. Privatlainan korko on myös korkein SveaDirektin kolmesta lainavaihtoehdosta.

SveaDirekt -nimen alla tarjotaan myös vakuudellista Vakuuslainaa, jossa lainan määrä voi olla suurempi 6000 – 25000 euroa, laina-ajan ollessa kahdesta kahteenkymmeneen vuotta. Myös avausmaksu on suurempi, ollen 550 euroa.

  • Yritys: Svea Ekonomi AB
  • Asiakaspalvelu: (09) 4242 3090, [email protected]
  • Postiosoite: Atomitie 2 C, 00370 Helsinki
SveaDirekt.fi SveaDirekt.fiArvio: 2,6/5. Yhteensä 15 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML