Tililuottoa nopeasti netistä jopa 3000 euroa

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 7 ääntä keskiarvo: 3,14/5
Loading...

Tililuottoa jopa 2000 euroa

Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja

Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja

Hae lainaa tästä!

Turkulainen Tact Finance Oy on yksi Suomen kulutusluottomarkkinoiden merkittävimmistä toimijoista. Tililuottoja kauppaava yritys on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja tunnetaan nykyään etenkin suositusta Vippi.fi -palvelustaan. Mutta kannattaako Tact Financen lainatarjouksiin tarttua? Me selvitimme asian. Jatka lukemista.

Tact Finance Oy tunnettiin ennen nimellä Vipster Oy

Tact Finance Oy on pieni yritys. Virallisten tietojen mukaan sen palkkalistoille kuuluu vakituisesti vain kaksi työntekijää. Todellisuus on varmasti monimutkaisempi, mutta mistään suuryhtiöstä ei todellakaan ole kyse.

Hae Laina.fi-tililuottoa jopa 2000€ tästä!

Tact Finance on yksi Suomen pikavippimarkkinoiden vanhoista konkareista. Aiemmin yritys tunnettiin nimellä Vipster Oy. Kuluttaja-asiamies ja markkinaoikeus ovat kiusanneet yritystä vuosien varrella liian korkeiden korkojen ja harhaanjohtavan markkinoinnin johdosta. Yhtiö ei ole todellakaan mikään puhdas pulmunen, tosin kukapa lainamarkkinoilla olisi.

Tact Financella on nykyisin hallussaan lukuisia sivutoiminimiä, mutta aktiivisesti yritys tarjoaa tällä hetkellä vain yhdenlaista lainatuotetta: tililuottoa. Tililuotto on kulutusluotto, joka muistuttaa luottokorttia. Kuluttaja voi nostaa luottotililtä omalle pankkitililleen aina tarvitsemansa määrän rahaa. Laina maksetaan takaisin erissä, jolloin lainasummaan kertyy korkoa sopimuksen mukaisesti. Tilillä on luonnollisesti myös luottoraja, jonka yli avoin lainasumma ei saa nousta.

Tällaista on Tact Finance Oy:n laina

Tact Finance Oy tarjoaa tililuottojaan pääasiassa kahden verkkosivun kautta. Limiitti.fi ja Laina.fi eivät eroa toisistaan millään oleellisella tavalla, vaan molemmilla sivustoilla tarjotaan samaa Tact Financelle ominaista luottotiliä. Listaamme alle lainan tärkeimmät ominaisuudet.

 • Lainatilin yläraja on 2000 euroa.
 • Nostoista peritään 15 % nostoprovisio.
 • Avoimesta lainasta peritään 7,5 % kuukausittainen nimelliskorko.
 • Lainan todellinen vuosikorko on kaikkine lisäkuluineen on arviolta 139,98 %.
 • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias Suomessa asuva Suomen kansalainen.
 • Lainaa haetaan muiden tililuottojen tapaan verkkolomakkeella. Kunhan tili on avattu, yksittäisiä nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä.
 • Uusi hakija saa suorittaa ensimmäisen nostonsa aina 500 euroon saakka ilman nostoprovisiota. Laina kuitenkin alkaa kerryttää korkoa tavalliseen tapaan, jos sitä ei makseta ennen ensimmäisen laskun lähettämistä.

Hae Limiitti.fi-tililuottoa max. 2000 €! Rahat tilille välittömästi.

Kannattaako Tact Financen tililuotto?

Tact Financen tililuotto on hyvin tyypillinen netissä kaupattava tililuotto. Se on kuitenkin kalliimpaa kuin joidenkin kilpailijoiden vastaavat tuotteet. Esimerkiksi Credit24.fi ja Euroloan tarjoavat edullisempia lainatilejä. Siksi Vippi.fi ja Limiitti.fi -tililuottoja ei voi erikseen suositella. Jos edullisempia tililuottoja ei asiakkaalle tarjota, Vippi.fi ja Limiitti.fi ovat kuitenkin luultavasti aivan luotettavia lainatuotteita.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti: [email protected] / [email protected]

Tact Financen toimiston osoite:
Tact Finance Oy
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Puhelinnumero: 010 219 5500
Faksi: 010 219 5519

Hae täältä Tact Finance Oy:n lainatiliä

Hae lainaa tästä!

 • Yritys: Tact Finance Oy
 • Asiakaspalvelu: [email protected] / [email protected] Puhelinnumero: 010 219 5500 Faksi: 010 219 5519
Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottojaArvio: 3,14/5. Yhteensä 7 arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » Tact Finance Oy tarjoaa nykyisin tililuottoja

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML