Viestilaina.fi - 50 - 500 euron luotot

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 1 ääntä keskiarvo: 3,00/5
Loading...

50 - 500 euron luotot

Viestilaina.fi

Viestilaina tarjoaa 50 – 500 euron suuruisia luottoja. Rahoituskulut vaihtelevat 8 eurosta 139 euroon. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva Suomen kansalainen. Hakeminen onnistuu netissä pankkitunnuksilla tunnistautumalla ja sen jälkeen myös tekstiviestillä (1,90 euroa per tekstiviesti). Vaihtoehtoisesti hakija voi tunnistautua tilaamalla saantitodistuskirjeen 5 euron hintaisella tekstiviestillä ja käymällä lähimmässä postissa allekirjoittamassa kirjeen mukana tulevan lomakkeen.

Viestilainaa voi hakea yhden lainan kerrallaan. Uutta lainaa voi hakea kun edellinen laina on maksettu kokonaisuudessaan. Takaisinmaksu suoritetaan yhdessä tai kahdessa kuukausierässä. Sivuston esimerkin mukaisesti 100 euron lainalle EU:n direktiivin mukainen todellinen vuosikorko on 30 päivän maksuajalla 2115,7 prosenttia ja esimerkiksi 500 euron lainalle 60 päivän maksuajalla 651,9 prosenttia. Eräpäivän siirto 7:llä päivällä on mahdollista viiden euron hintaisella tekstiviestillä. Siirron voi tehdä korkeintaan kolme kertaa. Viestilainaa myöntää Suomen Viestilaina Oy.

  • Yritys: Suomen Viestilaina Oy
  • Asiakaspalvelu: 0600 304040, [email protected]
  • Postiosoite: Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki
Viestilaina.fi Arvio: 3/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML