Vippi.fi ja Vippi24.fi - Vipster Oy

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 13 ääntä keskiarvo: 4,31/5
Loading...Loading...

Vipster Oy

Vipster

Vipster

Hae lainaa

Vippi.fi on Turkulaisen Vipster Oy:n palvelu, joka tarjoaa 50-1000 euron lyhytaikaista lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. (Palveluina Vippi.fi ja Vippi24.fi) Lainan hakeminen onnistuu tunnistautumisen jälkeen verkkopalvelun kautta, soittamalla tai tekstiviestillä. Hakijan luottotiedot on oltava kunnossa ja lisäksi vaaditaan julkiseksi rekisteröity matkapuhelinliittymä, täysi-ikäisyys ja Suomi vakituisena asuinpaikkana.

14 vuorokauden laina-ajalla tarjotaan lainaa 50 – 400 euroa todellisen vuosikoron ollessa enimmilläänä 626 prosenttia ja pienimmillään 521 prosenttia. 100 euroa suuremmissa lainoissa uusien asiakkaiden ikärajat ovat korkeammat kuin vanhoilla asiakkailla.

30 vuorokauden lainoissa lainasummat vaihtelevat 50 ja 1 000 euron välillä. Suurempia, yli 400 euron lainoja tarjotaan ainoastaan yli 23-vuotiaille kanta-asiakkaille. Todellinen vuosikorko on 50 euron lainalle 414 prosenttia ja muille summille vastaavalla laina-ajalla 304 prosenttia.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: 0600 16470
  • Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku
Vipster VipsterArvio: 4,31/5. Yhteensä 13 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2014 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML