Vivus.fi - Entinen SMSCredit.fi pikalainaa 1 - 2000 euroa

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 24 ääntä keskiarvo: 4,58/5
Loading...

Entinen SMSCredit.fi

Vivus.fi

Vivus.fi

Hae lainaa

Aiemmin nimellä SMScredit.fi toiminut Vivus.fi tarjoaa pikalainaa ensiasiakkaille 1o euroa – 400 euroa ja vanhoille asiakkaille aina 2010 euroon asti. Ensimmäisen lainan saa ilman mitään kuluja tai korkoja eli ensimmäinen laina on täysin ilmainen. Maksat takaisin ainoastaan sen summan, minkä lainaat. On siis perusteltua sanoa, että Vivus.fi on markkinoiden edullisin pikavippi.

Minkä hintaisia Vivuksen lainat ovat ilmaisen ensilainan jälkeen? Pienien, noin 10€ – 500€ luoton kulut ovat noin 10% lainasummasta. 500 euron luotosta maksat kuluja 76 euroa, 100 euron vipistä taas makast kuluja 15 euroa. Yllättäen kulut eivät oikeastaan piene kun haet isompaa luottoa, vaan 2000 euron lainasta maksetaan edelleen n. 10%, eli 200€ – 300€ euroa. Todellinen vuosikorko vaihtelee Vivuksen lainoissa 500% – 5000% välillä. Kyseessä on siis suhteessa erittäin kallis laina mutta koska laina-aika on vain 30 päivää, tulee maksettavaa absoluuttisesti varsin vähän. 

Miten näin kalliit lainat ovat mahdollisia?

Alle 2000 euron kulutusluottoja koskee laki, jonka mukaan todellinen vuosikorko ei saa ylittää n. 51 prosenttia. Vivuksen lainat vanhoille asiakkaille ovat reippaasti tämän rajan yläpuolella.  Miten tämä on mahdollista? Vivuksen lainaehdoista käy ilmi, että vanhoille asiakkaille myönnetään aina lainaa 2010 euroa. Se, miten paljon luottoa saa käyttöönsä, riippuu siitä, kuinka paljon lainaa nostaa. Eli luottosopimus tehdään aina 2010 eurosta, mutta kuluttaja nostaa lainasta vain 1000 euroa ja maksaa tästä kuluja 150 euroa. Kyseessä on siis periaatteessa luottotili. Vivuksen ehdoissa sanotaan:

Kuluttajaluoton voi saada 20 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole luottohäiriömerkintää, jolla on osoite Suomessa ja jolla on suomalainen Pankkitili. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä Luotonantajan Palveluun ja tunnistauduttava Luotonantajan hyväksymällä tavalla.

Kuluttajaluottoa myönnetään Luotonhakijalle 2010,00 euroa. Luotonsaaja voi nostaa Luottoa laina-aikana haluamansa määrän 2010,00 enimmäismäärään saakka. Luottoa voidaan nostaa Luoton myöntämisen jälkeen. Kuluttajaluotto on jatkuva ja Luotonsaaja voi luottorajan puitteissa Nostaa Luottoa laina-aikana ilman Luotonantajan erillistä luottopäätöstä. Luoton nostomahdollisuus sulkeutuu, kun laina-aikaa on jäljellä kolme (3) päivää.

Palvelu lupaa lainasumman tilille 15 minuutissa (Nordea, Sampo, Handelsbanken, Tapiola, Aktia, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankki). Lainaa voi hakea verkkopalvelussa rekisteröitymällä, tekstiviestillä tai puhelimitse. Palveluun lähetetyt tekstiviestit ovat ilmaisia. Laina-aika vaihtelee yhdestä vuorokaudesta 30:een. Vivus tarjoaa myös mahdollisuuden eräpäivän siirtoon, jonka kulut esimerkin mukaiselle 200 euron lainalle 20 vuorokauden laina-ajalla ovat 7 päivän siirrolta 12 euroa, 14 päivän siirrolta 18 euroa ja 30 päivän siirrolta 30 euroa.

Vivus.fi kulutusluoton voi saada 20 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen, jolla ei ole luottohäiriömerkintää ja jolla on suomalainen pankkitili.

Hae lainaa tästä

Ensilaina 10-400€ 1-30 päivää ilman kuluja ja korkoja – Hae tästä!

Hae lainaa

  • Yritys: Vivus.fi Oy
  • Asiakaspalvelu: 09 315 775 77, [email protected]
  • Postiosoite: Rautatienkatu 14 A 2, 33100 Tampere
Vivus.fi Vivus.fiArvio: 4,58/5. Yhteensä 24 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML