Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssa - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssa

Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssa

Hae lainaa

Yhteislaina.fi on uusi kulutusluotto, jota haetaan yhdessä toisen hakijan kanssa. Yleensä tämä hakija on puoliso. Mutta mitä hyötyä tällaisesta erikoisuudesta on? Ja onko Yhteislaina oikeasti parempaa kuin muut kulutuluotot? Me tutkimme asiaa. Lue lisää.

Mikä ihmeen Yhteislaina?

Yhteislaina.fi on käytännössä Halino-kulutusluottoja kauppaava verkkosivu. Halino on 25 vuotta kulutusluottoja tarjonneen ruotsalaisen TF Bank AB:n lainatuote. Lainaa on periaatteessa mahdollista hakea aina 3000 euroon saakka yksinkin, mutta yhteishakijan kanssa lainan saamisen todennäköisyys kasvaa ja 3000-6000 euron luoton hakeminen tulee mahdolliseksi. Pienin mahdollinen laina on pikkuinen 100 euron vippi.

Yhteislainan maksuaika on 1-5 vuotta. Tämänhetkinen todellinen vuosikorko on 29,84 %. Se sisältää kaikki maksut eli piilokuluja ei ole.

Laina maksetaan takaisin tasaerissä. Jos korko muuttuu laina-ajan puitteissa, se ei siis vaikuta maksuerien suuruuteen, vaan niiden lukumäärään. Hakijan on myös mahdollista pitää jopa kaksi lyhennysvapaata kuukautta joka vuosi. Älä kuitenkaan ota lyhennysvapaita, jos et oikeasti niitä tarvitse, sillä ne kasvattavat lainan kokonaishintaa.

Yhteislainan hakeminen on helppoa

Yhteislainan hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella. Tätä varten tarvitaan sekä verkkopankkitunnukset että suomalainen puhelinliittymä. Lainapäätös tapahtuu välittömästi, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat saattavat siirtyä hakijan tilille miltei välittömästi – mutta viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä.

Hakijoiden tulee olla 22-74-vuotiaita ja asua vakituisesti Suomessa. Molempien hakijoiden luottotietojen pitää olla kunnossa, ja palkka- tai eläketulojen pitää riittää hyvin lainan takaisinmaksuun. Yhteislaina eli Halino lainaa vain vastuullisesti eli ylivelkaantuneille hakijoille ei myönnetä lainaa.

Tämän verran Yhteislainan luotto maksaa

Yhteislainan hinta riippuu laina-ajasta. Pitkä laina-aika mahdollistaa pienempien kuukausierien maksamisen, mutta nostaa kokonaishintaa. Yritä mitoittaa kuukausierät juuri sen suuruisiksi, että selviät lyhennyksistä ilman myöhästymisen vaaraa, mutta älä yhtään pienemmiksi. Muuten lainan hinta kasvaa turhan takia.

Seuraavassa listassa on Yhteislainan 6000 euron lainan hinta eri maksuajoilla.

 • Lainasumma 6000 euroa, laina-aika 1 vuosi. Kuukausierä 576 €. Lainan kaikki kulut 912 €.
 • Lainasumma 6000 euroa, laina-aika 2 vuotta. Kuukausierä 326 €. Lainan kaikki kulut 1824 €.
 • Lainasumma 6000 euroa, laina-aika 3 vuotta. Kuukausierä 244 €. Lainan kaikki kulut 2784 €.
 • Lainasumma 6000 euroa, laina-aika 4 vuotta. Kuukausierä 204 €. Lainan kaikki kulut 3792 €.
 • Lainasumma 6000 euroa, laina-aika 5 vuotta. Kuukausierä 182 €. Lainan kaikki kulut 4920 €.

Kannattaako Yhteislaina.fi -luottoa hakea? Katso vertailu

Yhteislaina.fi on melko edullinen kulutusluotto. Pankkien tarjoamat kulutusluotot ja luottokortit ovat edullisempia, mutta netin kautta haettavien lainojen vertailussa Yhteislaina pärjää erittäin hyvin.

Esimerkiksi vertailu 2000 euron lainalla yhden vuoden maksuajalla näyttää seuraavanlaiselta:

 1. Yhteislaina.fi, maksetaan takaisin 2304 euroa.
 2. Ellos Yksityislaina, maksetaan takaisin 2316 euroa.
 3. Credit24.fi, maksetaan takaisin 2380,67 euroa.
 4. Ostosraha.fi, maksetaan takaisin 2447,39 euroa.
 5. Cashbuddy.fi, maksetaan takaisin 2520 euroa.
 6. Onnen.fi, maksetaan takaisin 3451,20 euroa.

Vertailussa Yhteislaina on halvin vaihtoehto. Toinen ruotsalainen vaihtoehto Ellos on melkein yhtä edullinen. Muut kulutusluotot ja tililuotot ovat puolestaan huomattavasti kalliimpia. Johtopäätöksenä voidaan todeta, että Yhteislaina on melko kannattava vaihtoehto kulutusluottoa hakevalle.

Hae lainaa

 • Asiakaspalvelu: 0206 90191, [email protected]
 • Postiosoite: TF Bank AB, Suomen sivuliike / PL 5600 / 00002 Helsinki
Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssa Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssaArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » Yhteislaina.fi tarjoaa luottoa yhteishakijan kanssa

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML