Zmarta.fi - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Zmarta.fi

Zmarta.fi lupaa etsiä suomalaisille kuluttajille halvimmat mahdolliset kulutusluotot. Mutta miten Zmarta tekee tämän, ja onko lupauksissa perää? Lue lisää.

Zmarta kilpailuttaa lainasi. Tutustu ilmaiseksi!

Mikä ihmeen Zmarta?

Zmarta on uusi verkkosivusto, jonka omistaa Freedom Rahoitus Oy. Freedom on osa pohjoismaista Freedom Finance -konsernia ja harjoittaa lainojen kilpailuttamista ja välittämistä monien eri verkkosivujen kautta. Zmarta on siis luotettava ja tunnettu toimija eikä siihen ole siis syytä suhtautua lähtökohtaisesti epäluuloisesti.

Zmartan toimintaperiaatteena on ottaa vastaan kuluttajien lainahakemuksia ja kilpailuttaa ne yhteistyökumppaneillaan. Hakija saa siis monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Tämä nopeuttaa lainan hakemista ja helpottaa sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen etsimistä.

Tällaista lainaa Zmarta välittää

Zmartan lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Niiden suuruus on 500 – 40 000 euroa ja laina maksetaan takaisin 1-15 vuodessa. Pienin mahdollinen kuukausierä on 48 euroa.

Lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa (eli käytännössä puolison kanssa), sillä etenkin isompia luottoja on miltei mahdotonta saada yksin haettaessa. Myös lainaehdot voivat rinnakkaishakijan kanssa olla edullisemmat.

Zmarta tarjoaa myös järjestelylainaa. Sen avulla on mahdollista yhdistää useita pienempiä ja kalliimpia lainoja yhdeksi edullisemmaksi paketiksi. Tämä voi helpottaa takaisinmaksua ja parantaa velkojen hallittavuutta.

Ostosraha.fi – Hae kulutusluottoa!

Näin Zmartalta haetaan lainaa

Zmartan lainaa haetaan yksinkertaisella verkkolomakkeella, jossa hakija kertoo perustietonsa – mukaan lukien taloustiedot, kuten siviilisääty, asumistilanne, tulotaso ja avoimien lainojen määrä. Hakemuksen saatuaan Zmarta lähettää sen yhteistyökumppaneilleen, jotka kukin tekevät itsenäisen arvion siitä, kannattaako hakijalle tarjota lainaa ja millä hinnalla. Zmarta välittää lainatarjoukset takaisin hakijalle, joka saa itsenäisesti päättää, hyväksyykö hän jonkin niistä vai ei. Hakemus ei siis velvoita mihinkään.

Kun hakemus hyväksytään, Zmarta vetäytyy välistä ja loput hakuprosessista hoidetaan hakijan ja lainayrityksen välillä.

Zmartan palvelun käyttäminen on hakijalle täysin ilmaista. Zmarta saa tulonsa suoraan yhteistyökumppaneiltaan.

Kannattaako Zmartan palvelua käyttää?

Zmarta ei kilpailuta kulutusluottojaan suomalaisilla pankeilla, joten kaikkein halvimpia lainoja sen kautta ei ole lainkaan tarjolla. Zmartaa kannattaa hyödyntää vain, jos pankkilaina ei syystä tai toisesta ole vaihtoehto. Mitään vahinkoa tai vaaraa Zmartan käyttämisestä ei kuitenkaan ole, sillä lainahakemus ei ole sitova, joten voi olla ihan järkevää katsoa, millainen lainatarjous sieltä irtoaa.

Zmarta.fi yhteystiedot

Puhelin: (09) 4241 4444
Sähköposti: [email protected]

Osoite:
Zmarta / Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo

Zmarta.fi Arvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML