Luottokortit Suomessa - Normaalit ja prepaid kortit - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Suomessa käytettävät luottokortit

Suomessa on käytössä monia isoja luottokortteja, kuten Visa, Mastercard, AMEX ja Diners Club. Saadaksesi lisätietoa eri luottokorteista klikkaa linkkejä tai lue alta lisää.

Tilaa CellClub Prepaid MasterCard -kortti nyt edullisesti netistä!

Visa

Visa on yksi maailman kahdesta suurimmasta luottokorttibrändistä. Kaikki suomalaiset pankit tarjoavat Visa-kortteja asiakkailleen. Korttien ominaisuudet vaihtelevat riippuen asiakkaan luottokelpoisuudesta tarpeista. Kehittyneimmissä Visa-korteissa on mukana mm. matkavakuutus, matkan peruuntumisvakuutus sekä muita etenkin ulkomailla matkustaessa hyödyllisiä palveluita.

Suomen edullisin luottokortti jo usean vuoden ajan on ollut S-Pankin tarjoama S-Etukortti Visa. Se on erityisen halpa kuitenkin vain S-Ketjun omistajaosakkaille eli maksullisen kanta-asiakasjärjestelmän jäsenille.

Mastercard

Mastercard on Visan kovin kilpailija kansainvälisillä luottokorttimarkkinoilla. Mastercardin ominaisuudet ovat miltei identtiset kilpailijansa kanssa eikä ole mitään objektiivista syytä valita yksi brändi toisen yli. Hieman kuin Coca-Colalla ja Pepsillä, kummallakin on silti omat faninsa.

Edullisin Mastercard löytyy yleensä Danske Bankista tai Helsingin OP:sta.

Tilaa CellClub Prepaid MasterCard -kortti nyt edullisesti netistä!

American Express

American Express on paremman väen luottokortti. Tai oikeastaan se on maksuaikakortti eli koko lasku maksetaan pois yhdessä erässä. Se on oiva valinta henkilölle, joka vinguttaa korttia runsaasti eikä piittaa korkeista vuosimaksuista. Esimerkiksi paljon lentävälle American Express voi olla edullinen vaihtoehto. Korttimaksut kerryttävät bonuspisteitä, joita vastaan kortin omistaja saa erilaisia enemmän tai vähemmän hyödyllisiä ”lahjoja”.

Diners Club

Myöskään Diners Club ei ole teknisesti ottaen luottokortti, vaan maksuaikakortti. Se on melko samanlainen kuin American Express. Diners tunnetaan etenkin liikematkustajien suosikkina, sillä kortin avulla aukenevat ovat Dinersin ylellisiin lounge-tiloihin lentokentillä. Tekee lennon odottelemisesta hieman miellyttävämpää.

Prepaid-luottokortit

Etukäteen maksetut, mutta muuten normaalin luottokortin tavoin toimivat prepaid-luottokortit ovat alkaneet yleistyä. Sen lisäksi, että prepaid-kortti mahdollistaa oman rahankäytön hallitsemisen entistä tarkemmin, se myös tarjoaa luottotiedottomille mahdollisuuden saada käyttöön oma luottokortti. Katso alla olevista linkeistä, miten saada luottokortti luottotiedottomalle.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML