Luottokortin matkavakuutus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Luottokortin matkavakuutus

Tutustu sopimusehtoihin

Usein matkustavalle voi olla luottokortin valintakriteerinä joihinkin luottokortteihin sisältyvä matkavakuutus. Tässäkin asiassa on kuitenkin tärkeää lukea sopimusehdot huolellisesti.

Mikäli korttiin sisältyvää matkavakuutusominaisuutta ei kuitenkaan tarvitse, tai tarvitsee vain harvoin, kannattaa harkita onko sen takia aiheellista maksaa suurempaa perusmaksua luottokortistaan.

Ole tarkkana ainakin näiden asioiden kanssa:

  • Matkan maksu: Usein kortin matkavakuutus on voimassa vain matkoilla, jotka ovat maksettu kokonaisuudessaan kortin luotto-ominaisuudella. Tällöin esimerkiksi käteisvarauksia ei pysty tekemään.
  • Ketkä ovat vakuutettuna: Kuuluvatko puoliso ja lapset vakuutuksen piiriin?
  • Matka-aika: Yleensä vakuutus kattaa vain tietyn pituisen matkan ja lisäksi vuosittainen kokonaismatkustusmäärä saattaa olla rajallinen.
  • Omavastuu: Luottokorttien matkavakuutusten omavastuissa on eroja. Toiset esimerkiksi eivät vaadi lainkaan omavastuuosuutta matkatavaroiden viivästymisestä aiheutuneista kuluista, kun taas toisissa se voi olla toista sataa euroa.
  • Lääkärikulut: Kaikki kortit eivät kata tietyn summan ylittäviä kuluja ilman ennakkohyväksyntää korttiyhtiön vakuutusyhtiöltä. Myös vamman tyypillä saattaa olla vaikutusta korvattavuuteen, kuten myös sairaushistorialla.
  • Henkivakuutus: Korvaako kortin vakuutus vain liikenneonnettomuustapaukset vai myös muut tapaturmaiset kuolemantapaukset?
  • Varkaus/vauriotapaukset: Vertaile korttien vakuutusten korvausrajoja. Huomioi omavastuun ja enimmäiskorvauksen välinen osuus ja varmista, että se on riittävä riippuen esimerkiksi puhelimesi tai kannettavan tietokoneesi mallista.
  • Viivästyminen: Usein viivästymisestä maksetaan korvausta tietyn tuntimäärän jälkeen. Vertaa tuntimäärää ja saatavaa enimmäiskorvausta. Tarkista myös vaikuttaako jos viivästymisen aiheuttaa jatkoyhteyden aikataulumuutos.

Olet sivulla: Luottokortit Suomessa - Normaalit ja prepaid kortit » Luottokortin matkavakuutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML