Mastercard luottokortti

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Luottokortin luotto useimmiten 500 - 10 000 euroa

Mastercard

Mastercard on yli neljäkymmentä vuotta toiminut maksunvälitykseen erikoistunut maailmanlaajuinen yritys joka toimii yli 210 maassa.

Tavalliselle kuluttajalle Mastercard lienee tutuin luottokorteista. Mastercard itse ei myönnä kortteja vaan Mastercard-luottokortin voi saada erinäisten kortinmyöntäjien kautta. Näihin lukeutuvat muun muassa pankit ja rahoituslaitokset, sekä hieman isommat kauppaketjut.

Mastercard kortti toimii ympäri maailman yli 30 miljoonassa liikkeessä ja lukuisissa automaateissa, joissa on Mastercard-tunnus. Soveltuvia automaatteja löytyy yli miljoona. Lisäksi muiden luottokorttien tavoin myös Mastercard luottokortilla voi maksaa lukuisissa verkkokaupoissa.

Mastercard tarjoaa kortinhaltijoilleen myös maailmanlaajuisen ongelmapalvelun. Palvelu auttaa 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa mikäli kortti katoaa tai varastetaan, tilalle tarvitaan pikakortti, tarvitsee löytää lähin soveltuva pankkiautomaatti, tarkistaa tilinsä tiedot tai kun haluaa tietoja käytössä olevista korttieduista.

Mastercard kortille myönnettävä luoton määrä riippuu luotonantajasta, mutta on useimmiten välillä 500 – 10 000 euroa riippuen hakijan luottoluokituksesta.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML