Prepaid luottokortti - Ilman luottotietoja

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Luottokortti ilman luottotietoja

Prepaid luottokortti

CreditUp prepaid

Verkkokauppojen ja -ostamisen yleistyessä on perinteisen luottokortin vaihtoehdoksi tullut prepaid-luottokortti. Siinä missä normaalilla luottokortilla saa maksuaikaa, tarvitsee prepaid kortille ladata rahaa ennen käyttöä. Muutoin korttia voi kuitenkin käyttää kuten tavallistakin luottokorttia.

Luottokorttiahan tarvitsee useimmiten verkko-ostoksissa, kuten esimerkiksi hotellivarauksissa tai lentolippuja ostettaessa. Lisäksi normaalisti kassalla maksaessa lukuisat paikat ympäri maailmaa tarjoavat mahdollisuuden maksaa esimerkiksi Visa tai Mastercard kortilla, siinä missä normaali kotimainen pankkikortti ei kelpaa. Myös käteisen nostaminen automaatista onnistuu varmemmin ympäri maailmaa luottokortilla.

Koska prepaid kortissa ei ole luotto-ominaisuutta, markkinoilla on tarjolla kortteja, joita on mahdollista saada vaikka luottotiedot eivät olisi kunnossa. Joillekin luottokortin hankkimisen kynnyksenä voi olla myös pelko luotonkäytön käsistä karkaamisesta. Prepaid kortilla voi kuitenkin siis vain käyttää niitä varoja, joita on etukäteen korttiin liitetylle tilille tallettanut.

Tutustu täältä Cellclubin prepaid-luottokorttiin. Myös ilman luottotietoja!

Olet sivulla: Luottokortit Suomessa - Normaalit ja prepaid kortit » Prepaid luottokortti

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML