Visa luottokortti

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Visa

Vuonna 1958 alkanut BankAmericard luottokorttikokeilu on sittemmin laajentunut maailmanlaajuiseksi maksunvälitysyritykseksi. Visa-ominaisuuden omaavalla kortilla voi maksaa ostoksia ympäri maailmaa miljoonissa liikkeissä tai verkkokaupoissa, jotka kuuluvat Visa-järjestelmään. Lisäksi voi nostaa käteistä myös noin 800 000 ulkomaisesta automaatista, jotka ovat varustettu Visa-tunnuksella.

Visa itsessään ei myönnä luottokortteja vaan Visan jäsenorganisaation pankit ja rahoituslaitokset voivat liittää myöntämiinsä kortteihin Visa-ominaisuuden. Näin ollen myös perittävien palvelumaksujen suuruus vaihtelee sen mukaan mistä korttinsa on hankkinut.

Useat pankit tai rahoituslaitokset myöntävät Visa-kortteja eri luottorajoilla. Siinä missä peruskorttiin voi saada luottoa yleensä noin 1 000 – 5 000 euroa, Visa Gold-korttiin on mahdollista saada luottorajaksi jopa 10 000 euroa. Lisäksi Gold-korttiin liittyy usein muita etuja, kuten vakuutuksia, lakiapua, tai lääkäri- ja tulkkipalveluita, jotka ovat käytettävissä hätätilanteissa matkoilla. Gold-korttiin sisältyy myös matkan peruutusturva, joka korvaa vaikkapa työstä johtuvista syistä peruutetun reissun.

Monilla hieman isommilla yrityksillä on myös tarjolla oma luottokorttinsa, johon voi liittää Visa-ominaisuuden. Luotto tulee joko suoraan yrityksen oman rahoituslaitoksen kautta tai heillä on sopimus ulkopuolisen rahoituslaitoksen tai pankin kanssa. Tälläisiin Visa-kortteihin saa maksuajan lisäksi myös yrityksen palveluihin liittyviä bonusetuja.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML