Säästäminen - Budjetointi - Viikkobudjetti

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Aseta itsellesi rajat

Budjetointi – Viikkobudjetti

Välty ”tili tuli – tili meni” syndroomalta

Kun on saanut tulo- ja menoarvion perusteella selvitettyä omat kuukausittaiset varansa, on edelleen hyödyllistä pilkkoa budjetti pienempiin osiin.

Koska viikonloppuisin yleensä tulee käytettyä enemmän rahaa, kuin arkipäivinä, ei välttämättä ole hyödyllistä tehdä budjettia aivan päivätasolla. Kun kuukausittaiset käytettävissä olevat varat laskee viikkokohtaisesti, on budjetissa pysyminen helpompaa myös kuukausitasolla.

Kuukausikohtaisessa tulo- ja menoarviossa huomioitujen kiinteiden kulujen jälkeen olemme saaneet summan, joka on käytettävissä niin sanottuun ylimääräiseen kulutukseen ja säästämiseen. Tämän kun jakaa neljällä, saamme summan, joka on käytettävissä kutakin kuukauden viikkoa kohden.

Näin viikonlopulla on selvillä paljonko rahaa viikkobudjetissa on käytettävissä esimerkiksi juhlimiseen. Tällä vältytään tutulta ”tili tuli – tili meni” ilmiöltä, joka muutoin saattaa seurata tilipäivän jälkeisestä viikonlopusta.

Tärkeää on huomioida, että joko kuukausibudjetissa tai viikkobudjetissa tulee laskea varoja myös niinsanotusti pahan päivän varalle, eli säästämiseen. Näillä säästetyillä varoilla katetaan yllättäviä kustannuksia, kuten esimerkiksi tietokoneen hajoaminen. Lisäksi tarkalla budjetoinnilla ja säästämisellä saa kenties kasaan varoja myös ulkomaanmatkaa varten.

Olet sivulla: Säästäminen » Budjetointi – Viikkobudjetti

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML