Laskuta ilman omaa yritystä - Ukko.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Laskutus ilman omaa yritystä

Ukko.fi laskutuspalvelu

Ukko.fi laskutuspalvelu tarjoaa mahdollisuuden laskuttaa tekemänsä työn ilman omaa yritystä. Työn tilaajan edun mukaista on, että työn laskuttaja on ennakkoperintärekisterissä. Näin tilaaja tietää, ettei ole itse varsinaisen työnantajan asemassa. Tämä taas mahdollistaa laajemman asiakaskunnan omalle työlleen.

Palvelun käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä, joka on maksutonta. Käytöstä ei peritä erillistä kuukausi- tai vuosimaksua, vaan palvelusta maksetaan aina vain käytön mukaan, eli palkanmaksun yhteydessä. Palvelumaksu vaihtelee 6-9 prosentin välillä riippuen esimerkiksi toimialasta. Minimipalvelumaksu on 25 euroa, joka vastaa noin 280 euron arvonlisäverotonta laskutussummaa.

Palkat maksetaan jokaisen toimeksiannon jälkeen tai vaihtoehtoisesti asiakas voi sopia pidemmästäkin maksuvälistä. Näin on esimerkiksi mahdollista kasvattaa laskutussummaa siten, että palvelumaksun minimi ylittyy.

Palvelun käyttäjän ei tarvitse itse pitää kirjanpitoa, eikä tehdä erillisiä ilmoituksia viranomaisille. Verokortin kautta tieto maksetuista palkoista välittyy suoraan verottajalle. Käytettävä verokortti voi olla päätoimen, sivutulon tai freelance-verokortti.

Suoraan freelance-verokortilla toimeksiantajalle tehtyyn työhön verrattuna on palvelun käyttö toimeksiantajalle kevyempää, sillä siinä missä freelance-kortilla ollaan hetkellisesti toimeksiantajan työntekijänä, jää Ukko.fi palvelun kautta työn tilaajan maksettavaksi ainoastaan lasku.

Koska palvelun käyttäjä on käytännössä työsuhteessa Ukko.fi kanssa aina kulloisenkin toimeksiannon ajan, kertyy työeläkettä normaalisti. Mikäli työsuhteet ovat lyhytaikaisia, ei palvelun kautta toimiminen vaikuta oikeuteen saada työttömyyskorvausta.

  • Yritys: SLP Group OSK
  • Asiakaspalvelu: [email protected]
  • Postiosoite: Engelinaukio 8 C, 00150 Helsinki

Olet sivulla: Sijoittaminen - Tietoa sijoittamisesta | LainaFakta.fi » Ukko.fi laskutuspalvelu

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML